3500 TL Laptop Önerisi: Monster Vs. Victor

Asus'un 970M grafik yongalı ve diğer donanımları hemen hemen bu seviyelerde olan bir oyuncu leptobu piyasaya çıktığında emin ol 3500'den çok daha pahalı olur. Yazı bekleme boşuna :)

860M gayet iyi bir grafik yongası, MSI veya ASUS'un güzel bir oyuncu leptobunu al, keyfine bak derim.
 
@BilgisayarKurdu @Ulgoray Erciyes Üniversitesindeydim, dersten çıktım , aldım bileti geliyorum İstanbul'a. MSI ve Monster'lara bakıp kararımı vereceğim, şuan tercihim MSI 'ya kaydı kalitesi yüzünden. Tek sorum kaldı MSI'la ilgili gtx860m ile 3 sene sonra normal ayarlarda oyun oynayabilir miyim? Ayrıca hem yazı bekleyeceksem hemde fiyatı daha yüksek olacaksa beklememin bir anlamı olmaz. :/
 
Teknoloji ne olacağı belli olmayan bir yolda ilerliyor, 3 sene sonrası hakkında atıp tutamam ancak günümüze kadar olan kısım üzerinden değerlendirme yaparsam 2 sene orta ayarlarda rahatlıkla oynayabileceğinizi söyleyebilirim.

Monster'ın leptobu da kötü bir leptop değil ancak MSI gibi bir markayı tercih etmen uzun vadede büyük avantaj sağlar sana, kafan rahat eder.
Oyuncu leptobu dediğinde akla MSI gelir ve bu konuda o firmaya güvenebilirsin.

MSI alırsan 970m-880m kadarlık kısım kaliteye aktarılmış olacaksın. Bir leptobu alırken yalnızca grafik yongasını kaale alırsan hata edersin.
Emin ol MSI'ın ejdarhasına kanın ısınacaktır :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı