3500 TL Monster vs MSI

İş işten geçmiş de, uğurcan sana bir sorum var, GTX950M ya da i7 6700HQ kullanan hiçbir masaüstü bilgisayar görmedim, ezberden koşumayın. Monster yüksek fiyatlı laptoplarında kullanıyor o bileşenleri, ayrıca MSI Monster'dan çok önce o bileşenleri "kendi" laptopuna taktı, Monster gibi dışarıdan boyası atan kasa arızalı anakart almıyor. 6000tl ve üzeri laptopları alınabilir ama o para da Monster'a verilir mi tartışılır. Lütfen birdahaki sefere insanları böyle yanlış bilgilendirmeyin.
 
Herhangi bir test yapmadım henüz. Lakin laptop gözüme büyük geliyor ama oyun için inanılmaz ideal. Ekstra bir bileşen koymadım bütçem yetmediği için önümüzdeki ay sadece ram belki ssd taktırabilirim.
 
Laptop güzel hayırlı olsun, oyun için ideal ama ben arkadaşın yanlış yönlendirmesine kızdım. Allahtan sizin alma sebebiniz sırf oyu için, yani bir sorun olmayacaktır yanlış yönlendirme konusunda :)
 
Monster kullanıyorum biraz sorun yaşadım ama alma diyemem , sende sorun yaşarsınd emek mantıklı olmaz , ama alıpta sorun yaşamazsanız parasını sonuna kadar hak eden cihazlar . Ben servise gönderdim anakart değişti 75 derece gezen ekran kartı ve işlemci ısısı 90 dereceye çıkmaya başladı . birazş uğraştım 75 dereceye işlemciyi 85 dereceyede ekran kartını sabitleyebildim . Ama servise kalsa sorun yok diyorlar :)

Servise gitmez ise sorunsuz yıllarca kullanırsınız .

Şunuda unutmadan yazayım adamlar son derece ilgili eğer istesem bilgisayarımıda değişebilirlerdi .
 
Ben de pek sorun olacağını düşünmüyorum tek sorun sanırım 17 inç'in gözüme kaba gelmesi. Onun dışında herhangi bir eksi yönünü aradığım halde bulamadım. Oyun yüklemesini yapacağım yaptıktan sonra da sonuçları tekrar paylaşmak istiyorum. En azından sizin de fikriniz olmuş olur. Selametle :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı