3500 TL'lik Windows Key'i ile 20 TL'lik olanın arasında fark var mı?

Ben de tam tersi düşünüyorum. Sen ucuz almışsın ve burada kendini avutuyorsun.

Ama dediğim gibi bu konu Ekşi'de ve Youtube'da çok fazla tartışıldı.

Özellikle arka sayfada verdiğim Ekşi konu başlıklarını okumanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ben de tam tersi düşünüyorum. Sen ucuz almışsın ve burada kendini avutuyorsun.

Ama dediğim gibi bu konu ekşi'de ve YouTube'da çok fazla tartışıldı.

Özellikle arka sayfada verdiğim ekşi konu başlıklarını okumanızı tavsiye ederim.

Ben ucuz aldım diye niye avunayım kar eden benim siz zarar eden durumdasınız hem de bayağı yüklü miktar. Sizi mantığa davet ediyorum 😂

Bak ben şimdi evdeki diğer bilgisayara Office 2021 alacağım. Neden sence 50-100 TL'lik almıyorum da baya para veriyorum Sinerji'ye. Halbuki ekran kartım bile yok, zengin de değilim.

Ekşide arka sayfada paylaştığım başlıklara bir bak neler neler yazmışlar.

Ben ucuz aldım diye niye avunayım kar eden benim siz zarar eden durumdasınız hem de bayağı yüklü miktar. Sizi mantığa davet ediyorum 😂
Mantığa mı? Bu internette satılan anahtarların yasa dışı olduğunu hatırlatmamda fayda var mı? Bu anahtarları sahte kredi kartı ile alıp satan var, deneme lisanslarını alan var, Windows 7 anahtarlarını 10 ve 11'e çeviren var(en güvenilir yöntem). Siz kalkmış burada mantık diyorsunuz. Microsoft'tan 2.000 TL verip her zaman destek sağlayacak ve yükseltmelerde sorun çıkarmayacak bir anahtar mı, internetten 50 TL'ye alıp gelmeme ihtimali bile olan bir anahtara güvenmek mi?

Bak ben şimdi evdeki diğer bilgisayara Office 2021 alacağım. Neden sence 50-100 TL'lik almıyorum da baya para veriyorum Sinerji'ye. Halbuki ekran kartım bile yok, zengin de değilim.

Ekşide arka sayfada paylaştığım başlıklara bir bak neler neler yazmışlar.
Office 365 alsaydınız keşke. 2021 bir süre gidecek sonra yenileri çıkacaktır :D.

Hocam daha almadım ama alacağım. Hep Office 2007 kullandım yani 2021 çağ atlatır yeterli bence :D Hem senin dediğin yıllık ödemeli galiba bu yüzden param yok o kadar maalesef. Bu arada Microsoft'tan değil de ben Sinerji'den alıyorum. Çünkü PC'yi geçen sene oradan toplamıştım güveniyorum. Sence de burası iyi değil mi?

Hocam daha almadım ama alacağım. Hep Office 2007 kullandım yani 2021 çağ atlatır yeterli bence :D Hem senin dediğin yıllık ödemeli galiba bu yüzden param yok o kadar maalesef. Bu arada Microsoft'tan değil de ben Sinerji'den alıyorum. Çünkü PC'yi geçen sene oradan toplamıştım güveniyorum. Sence de burası iyi değil mi?
Güvenilir bulduğunuz yerlerden alın.

Mantığa mı? Bu internette satılan anahtarların yasa dışı olduğunu hatırlatmamda fayda var mı? Bu anahtarları sahte kredi kartı ile alıp satan var, deneme lisanslarını alan var, Windows 7 anahtarlarını 10 ve 11'e çeviren var(en güvenilir yöntem). Siz kalkmış burada mantık diyorsunuz. Microsoft'tan 2.000 TL verip her zaman destek sağlayacak ve yükseltmelerde sorun çıkarmayacak bir anahtar mı, internetten 50 TL'ye alıp gelmeme ihtimali bile olan bir anahtara güvenmek mi?

Office 365 alsaydınız keşke. 2021 bir süre gidecek sonra yenileri çıkacaktır :D.

Evet binlerce kisi yıllardır sorunsuz kullanıyor siz parası cebine batmış 2 kisi sorun yaşıyorsunuz. Microsoft oltayı atmış sizi yakalamış. Daha fazla yorum yapmayacağim size iyi para harcamalar.

Hocam ben de son bir şey yazacağım. Arka sayfalarda Ekşi'de bahsettiğim başlıklarda biri şu mesajı yazmış.

"bir ürüne para ödemiyorsanız, ürün sizsiniz demektir!"

Bunun hakkında yorumun nedir?

Hocam ben de son bir şey yazacağım. Arka sayfalarda ekşi'de bahsettiğim başlıklarda biri şu mesajı yazmış.

"Bir ürüne para ödemiyorsanız, ürün sizsiniz demektir!"

Bunun hakkında yorumun nedir?

Biz bir ürüne 30 TL veriyoruz sen aynı ürüne 2200 TL veriyorsun. Peki bu ne anlama geliyor açıklar mısın? 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı