3500TL'ye kadar CSGO yayını için laptop

bu nasıl ? (Sadece CSGO yayını yapacağım)
Maalesef dostum. İçinde ultrabook işlemcisi var ve dahili grafik kartı. Yani harici bir ekran kartı yok işlemci üstündekini kullanıyor. CS:GO her ne kadar günümüz AAA oyunları kadar sistem istemese de hem oynayıp hem sağlıklı yayın yapmanız için sağlam bir sistem şart. Bu civardaki laptoplar bunu karşılayamaz. Eğer sabitseniz, sürekli taşıma durumunuz yoksa masaüstüne yönelin derim.

1050 TI bulunduran dizüstü bilgisayarlar bana göre ucuza bulunuyor ise ve 3.5K "dizüstü için" uygun bir fiyat, masaüstü için alınmaz olsa bile laptop için fazla alternatif bulunmuyor. Arkadaş ile konuşun ve bazı eksikleri tamamlayarak istediğiniz yayıncı bilgisayarına ulaşabilirsiniz.

Neden masaüstü değil?

Ben upload hızı için aradığımda bir üst paket olan 50 - 4 olan paketi verebilceklerini söylediler. Daha fazla upload veremeyiz dediler. Alt yapımın desteklediği değerler resimde mevcut.
Eki Görüntüle 489488
Twitch'ten PS4'te 3,5-4Mbps upload ile rahatlıkla yayın açıyordum. Kalitesi yanılmıyorsam 720p idi. Yeterli olacaktır upload hızı.
Ben upload hızı için aradığımda bir üst paket olan 50 - 4 olan paketi verebilceklerini söylediler. Daha fazla upload veremeyiz dediler. Alt yapımın desteklediği değerler resimde mevcut.
Eki Görüntüle 489488

birisi upload mı dedi arkadaşlar...

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200117-133838_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200117-133838_Samsung Internet.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 51
1050 TI bulunduran dizüstü bilgisayarlar bana göre ucuza bulunuyor ise ve 3.5K "dizüstü için" uygun bir fiyat, masaüstü için alınmaz olsa bile laptop için fazla alternatif bulunmuyor. Arkadaş ile konuşun ve bazı eksikleri tamamlayarak istediğiniz yayıncı bilgisayarına ulaşabilirsiniz.

Neden masaüstü değil?
Her zaman evde değilim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı