3500TL'ye laptop önerisi

O fiyat bandında Acer-v3-772g-747a321 tamam 32 GB RAM, 4 GB ekran kartı var diye bu laptop alınabilir mi? Önerileriniz?
@Recep Baltaş Ekran kartı 850m olması farz mıdır?

Isınma olayına gelince bu laptop un performansı nasıl olacaktır? Tahminleriniz nelerdir?

Kesinlikle Acer'i almayın. 32 GB RAM zaten gereksiz ve gösteriş olsun diye takılmış. O fiyata Gtx 850m ekran kartına sahip olan yeni nesil MSI Ge 60 alın.

Ekran kartının 850m olması oyun ve performans için alıyorsanız farz diyebilirim.

Acer'in soğutması hakkında pek bir bilgim yok ancak MSI gibi soğutamayacağı kesin.
 
@King Elessar bunu aldım 2 gün önce geldi elime MSI GE70 2PC-085XTR Apache Core i7-4700HQ 8GB 128GB SSD + 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Benim emektardan sonra tam bir canavar geliyor gözüme. 5 saniyede bilgisayarmı açılır :D oyun yükleme fırsatım olmadı şuan crysis 3 indiriyorum sizinlede paylaşırım sonucu. Fakat okuduğum bölüm gereği büyük boyutlu ve yüksek çözünürlüklü photoshop dosyaları üzerinde çalışırken farkettim rami bana sıkıntı yaratacak fırsatım olursa bi 8gb daha ram takmayı planlıyorum.

Yeterli bilgim olmadığı için şuan sadece dış görünüm veya malzeme kalitesi hakkında bikaç eksikten bahsedebilirim, bunlarda fena bir şekilde parmak izi kalıyor olması, ses çıkarması, CD romun açılınca emanet gibi durması, mouse pad in tam bir baş belası olmasıdır. Bunların dışında tasarımı olsun (hafifliği, inceliği, albenisi, sağlam duruşu) ses sistemi olsun çok başarılı duruyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ge70-085xtr kaç gündür araştırdığım bir notebook, kullanıcısına rastlamamıştım usta daha önce acaba bi iletişime geçebilirmiyiz?
 
Buyur hocam varsa merak ettiğin herhangi bir durum buradan açıklayayım elimden geldiğince. Hem almayı düşünen arkadaşlara da faydalı olur.
 
Ses sorunu kulak tırmalayacak düzeyde mi? Ondan sonra ısınma gibi bir problemi var mıdır? Klavye tasarımı, açma kapama düğmesi olsun dizaynı iyi midir? 17inç abartılı mıdır ve klavyeyi kendiniz tasarlayabildiniz mi ? Bunların dışında ise herhangi bir rahatsızlığınız pişmanlığınız var mı, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses olayı büyük ihtimalle harddiskten geliyordu.Gece birkaç şey indirmek amaçlı torrent açık bırakmıştım fandan geldiğini düşünerek ses sorunu var dedim. Bunun dışında sesle ilgili bir problem yok. Dizaynın başarılı oluşu makinanın her noktasından hissediliyor. O konuda hiçbir şüphen olmasın. Touchpadin tıklatması sıkıntı o nedenle sağ tıkı çift parmak dokunarak kullanıyorum basma derdinden kurtuluyorum. Klavye ışıklandırma felan uğraşmadım gereksiz geldi bana ama bildiğim kadarıyla 3 bölüme ayrılmış ve istediğin renk tonunda tasarlayabiliyosun. 17 inç ama gerçekten hafif bir laptop. Yalnız köşeli olmasından mıdır bilemedim normal 17 inçlik bir çantaya sığdıramadım :D Çantasında taşıyorum.

Isınma problemi var. Açmak gerekirse hiç bir test yapmadım fakat Cryis 3 ü 1080p high ayarlarda oynamaya çalışırsan 10 dk içerisinde klavyenin hemen solu ciddi anlamda ısınıyor(turbo fan açık). El değmez derece. Daha düşük ayarlarla biraz kurtulabilirsin ısınma durumundan. Oyun zaten çok oynamadığım için benim açımdan bir problem yok yalnız şunu da söyleyeyim nekadar ısınırsa ısınsın performansta hiçbir düşüş yaşamıyor ve benim de internetten araştırdıklarıma göre bu incelikteki bilgisayarda ısınmanın normal olduğunu ve bu bilgisayara zarar vermediğini söylediler. Bazıları güç seçeneklerinden işlemci ayarlarını düşürüp ısınmayı azaltıyorlarmış denemedim. Ge70 ısınma problemi yazarsan birçok şikayet görebilirsin bu konuda. Açıkcası bende beklemezdim oyun bilgisayarı alıp ısınma problemi yaşamayı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada PRO modelinin incelenmesi var profesyonel işinize yarar bir inceleme.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı