Novaroll27
Megapat
- Makaleler
- 5
VTX-HD6570-1GB VGA 1-2,8 GB ATI HD 6570 DDR3 128BIT bu siteden alacağım ama markası ''VTX''. Performans düşüklüğü yaşar mıyım ?
Yaşamazsın.VTX-HD6570-1GB VGA 1-2,8 GB ATI HD 6570 DDR3 128BIT bu siteden alacağım ama markası ''VTX''. Performans düşüklüğü yaşarmıyım ?
Bu ürün yerine marka olarak MSI değil de ASUS düşünebilirsin ikisi de çok iyi markalar.VATAN COMPUTER - MSI - GT630 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX 11 Ekran Kart
30 Tl ekleyerek bunu almanı öneririm.
Teşekkürler fakat kartınızı almayacağım.Hocam vereyim işte GT630'u. Tanımadığınız adamdan almıyorsunuz, garantisi devam eden kart, daha ne.
MrPotter, kartı sahibinden.com'da da satışa çıkardım ve 2 kişi mesaj attı bana şu an. Biri Sony Ericsson marka bir telefonla takas etmek istedi ancak hayır dedim. Diğer arkadaşa cevap vermedim daha, bir an önce kararını belirtirsen ona göre arkadaşa cevap vereceğim.
30 TL daha arttırıp bütçenizi HD7730 almalısınız en az! Bunu yapabileceğinize inanıyorum.Teşekkürler fakat kartınızı almayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.