3599TL'ye alınan G24F-2 iade edilir mi?

Bütçe
3599-4300

MTKaragoz

Megapat
Monitör
G24F-2
Merhaba dostlar, Mart 2023'te 3599TL'ye G24F-2satın almıştım ve yaklaşık 3 ay önce ekranın alt kısmında (görev çubuğu kısmında) çizgiler oluşmaya başladı. Ekstra monitörüm olmadığı için garantiye göndermemiştim ama çizgiler arttı, yükseldi ve görüntü kaybı olmaya başladığı için (ekranın çizgi çıkan kısmı pembeleşmeye başladı) garantiye gönderdim. Garanti değişim veya iade kararı çıkartmış ve monitörün garantisi 1 yıl 3 ay kaldı. Tekrar bu sorun meydana gelebileceği için korkuyorum ve başka modellere yönelmek istiyorum ama 3599TL'nin üzerine eklemem gerekiyor ve internette aynı sorunu yaşayan çok insan var. Sizce iade edip başka monitör modelleri mi baksam?
(Resim internetten alıntıdır.)

Dosya Ekleri

• g24f-2-horizontal-lines-v0-7oqgdqrjiwod1.jpg
    g24f-2-horizontal-lines-v0-7oqgdqrjiwod1.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 51
İade isteyip eğer ücreti iade ederlerse üstüne koyup MSI MAG 256F alacağım gibi. Bu akşama kadar karar vereceğim.

Merhaba tıpatıp aynı sorun bende de var ben haziran 2023 de 4700TL'ye satın aldım, ve serviste bana aynı şekilde iade veya Game Booster modeli ile değişim sundu. Siz ne yaptınız?

Şu anda kullanıyor musunuz Dell modelini, monitor nasıl Gigabyte'den bir farki var mi?
Dell daha iyi G-Sync ve 1ms GtG.Dell garantisi iyi diyolar, ölü pixel de çıkmadı bende.

Ama ben geçen ay iyzico bilgisayar ekipmanlarına %20 cashback kampanyası ile aldım. 300TL de ilk alışverişim olduğu için geldi, 3500TL'ye mâl oldu.

O fiyatlara MSI MAG 256F'te var, kararını iyi ver.

Dell daha iyi G-Sync ve 1ms GtG. Dell garantisi iyi diyorlar, ölü pixel de çıkmadı bende.

Ama ben geçen ay İyzico bilgisayar ekipmanlarına %20 cashback kampanyası ile aldım. 300TL de ilk alışverişim olduğu için geldi, 3500TL'ye mâl oldu.

G-Sync dediğimiz şey ne ise yarıyor tam olarak bilmiyorum, bilginiz varsa açıklayabilir misiniz? Ekran kartım önemli mi bu durumda, onemli ise AMD RX6800 kullanıyorum, ona göre mi seçim yapmaliyim.

MAG 256F in stoklari yok şu anda bu arada.

G-Sync dediğimiz şey ne ise yarıyor tam olarak bilmiyorum, bilginiz varsa açıklayabilir misiniz? Ekran kartım önemli mi bu durumda, onemli ise AMD RX6800 kullanıyorum, ona göre mi seçim yapmaliyim.

MAG 256F in stoklari yok şu anda bu arada.
G-sync bildiğim kadarıyla oyundaki FPS değişimlerinden kaynaklı meydana gelen yırtılmaları önlüyor ve input lagi azaltıyor.AMD'de bu teknolojinin ismi FreeSync ve daha çoğu orta segment monitörlerde bulunuyor. Msi mag 256f ben Dell'i alırken itopyada 4299TL yada 4199TL gibi bir şeydi.

AMD kullandığım icin FreeSync almam daha sağlıklı olacak sanırım. Üstüne ekleyip su tarz bir şey almayida düşünüyorum aslında, aradaki fiyat farkına değer mi emin degilim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250205_124612_Chrome.jpg
    Screenshot_20250205_124612_Chrome.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı