Yüksek Hz Monitör Gerekli mi?

@284396 teşekkürler.

Aslında eminim daha akıcı hissettiğime ama bir daha deneyeceğim.
Attığınız link için de teşekkürler, onu daha önceden görmüştüm.

Ama ben 45 FPS alıyorsam mesela 144 Hz'in bana ne faydası olacak ki?

Elbet sisteminiz bir gün güncellenecek ve 45 FPS üstünü de alacaktır. Tek bir oyun ya da şu an ki duruma göre hareket etmeyin. İleriye dönük bir tercih yapıyorsunuz. Ama zaten böyle düşünüyorsanız, almayın boş verin. 60 hz sizin için yeterliyse önemli değil.

60Hz monitörde 60FPS oynadığınız CS:GO ile 300FPS oynadığınız CS:GO arasında dağlar kadar fark vardır. Bu psikolojik olarak hissettiğimiz bir şey falan değildir, kabak gibi ortada olan farktır.
Soruyu bir daha okuyun ve hangi oyunları oynayıp oynamıyorum dediği kısma bir daha bakın. Anlamıyorum nedir bu sadece başını okuyup konuya atlama merakı ?

@284396 teşekkürler.

Aslında eminim daha akıcı hissettiğime ama bir daha deneyeceğim.
Attığınız link için de teşekkürler, onu daha önceden görmüştüm.

Ama ben 45 FPS alıyorsam mesela 144 Hz'in bana ne faydası olacak ki?

45FPS alıyorsanız 60Hz alabilirsin ama ilerde ekran kartı değiştirirsen monitörünüde değiştirmek yararına olacaktır.
60Hz monitörde 60FPS oynadığınız CS:GO ile 300FPS oynadığınız CS:GO arasında dağlar kadar fark vardır. Bu psikolojik olarak hissettiğimiz bir şey falan değildir, kabak gibi ortada olan farktır.

Konu başlığını okuyun.

Soruyu bir daha okuyun ve hangi oyunları oynayıp oynamıyorum dediği kısma bir daha bakın. Anlamıyorum nedir bu sadece başını okuyup konuya atlama merakı ?

45FPS alıyorsanız 60Hz alabilirsin ama ilerde ekran kartı değiştirirsen monitörünüde değiştirmek yararına olacaktır.

Konu başlığını okuyun.

Ben konu sahibine değil burada 60Hz'de 60FPS alsanda aynı 500FPS alsanda aynı diyenlere cevap verdim. Aynen ben meraklı bir kara kediyim dostum.

lol.jpg

Ben konu sahibine değil burada 60Hz'de 60FPS alsanda aynı 500FPS alsanda aynı diyenlere cevap verdim. Aynen ben meraklı bir kara kediyim dostum.

Eki Görüntüle 578156

Ps ps ps... Sevimli kedicik gayet doğru söylemiş adam. 60HZ monitörde 1000FPS bile alsan çok az şey farkeder. Hatta monitörü verimli kullanamazsın. FPS'i sabitlemek zorunda kalırsın.

Ps ps ps... Sevimli kedicik gayet doğru söylemiş adam. 60HZ monitörde 1000FPS bile alsan çok az şey farkeder. Hatta monitörü verimli kullanamazsın. FPS'i sabitlemek zorunda kalırsın.
En basitinden konuya atılan ikinci mesaja bakma zahmetinde bulunursanız beni gayet iyi anlarsınız. Miyav miyav

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı