3600X vs 9600K

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca stock soğutuculari İntelinki gibi 2tl lik pazar malı soğutucu değil. Ciddi anlamda performanslı stock soğutucular ki piyasada bu soğutucular 200tl gibi bir fiyata satılıyor. Yani 3600x alıyorsun 1600tl ise aslında işlemciye 1400tl veriyorsun. Eski bir Intel kullanıcısı olarak AMD'yi sonuna kadar destekliyorum.

Intel'in bir şeyler yapabileceğini hiiç sanmıyorum. O eski devirde Intel'in fark atmasının sebebi nm farkıydı. AMD hala 32nm üretirken Intel 14nm seviyelerine inmişti. Intel tekrar eskisi gibi fark açmak istiyorsa üretim teknolojisini en az AMD seviyesine indirmeli. Intel 10nm devam etsin bak yazıyorum buraya, AMD 4000 serisiyle Intel'i tokatlar.

Ben AMD kötü demiyorum. Bu kadar yermenin yersiz olduğunu söylüyorum ki şuan aldığım intel işlemci bile bozuk çıktı oturupta İntel'i savunacak halim yok. Sadece şunu düşün İntel'in piyasadan silinmesi hoşuna gider mi? Eminim ki gitmez. O yüzden inşallah yeni çıkacak İntel işlemciler iyi bir rakip olmayı başarırlar. Yoksa AMD'de İntel'in yaptığını yapacaktır.
Beyler benim mesaim burada biter. AMD'yi yeterince savundum. Yarın pazartesi ve AMD paralarımızı yatıracak. Gideyim de biraz dinleneyim
Ohoo İntel benimkini yatırdı bile.

İfadeler: GCN
AMD üçüncü nesil ile aslında Intel kadar kendine de tokat attı. Geçen sene TR4 işlemcili sistem alanların durumlarının bugün Intel kullanıcılarından farkı olduğunu sanmıyorum. Her iki tercihi yapan kullanıcılar bugün pişmandır. Şu saat itibarıyla AMD TR4 mimarisini kendi eliyle gömmüştür.

AMD üçüncü nesil ile aslında Intel kadar kendine de tokat attı. Geçen sene TR4 1950X işlemcili sistem alanların Intel kullanıcılarından pek farkı yok.
Hiç alakası bile yok. Erken erişim diye bir şey var. O sistemleri kullanan insanlara o sistemler para kazandırıyor.

Aklından geçen düşünceyi duydum. "Ama 3.nesil Ryzen işlemcilerin oyun performansı...." Cevap: O sistemleri kullanan insanlar oyun oynamıyor. 4 kanal bellek mimarisi ve PCI-E hat sayıları de ayrı mevzu.

Son düzenleme:
Hem de nasıl. 5-6 sayfa tartışılmış, bende yeni daldım daha olaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…