- Makaleler
- 1
Daha fazla
Ayrıca stock soğutuculari İntelinki gibi 2tl lik pazar malı soğutucu değil. Ciddi anlamda performanslı stock soğutucular ki piyasada bu soğutucular 200tl gibi bir fiyata satılıyor. Yani 3600x alıyorsun 1600tl ise aslında işlemciye 1400tl veriyorsun. Eski bir Intel kullanıcısı olarak AMD'yi sonuna kadar destekliyorum.@aliusta60
1080p kıyaslamasını atmış, Intel tokatlıyor diyor2K ve 4K testlerini de atsana
Atamazsın çünkü bilgisizsin ve ezbere konuşuyorsun.
Bana yıl kıyaslaması yapma, yapacaksan da neyi yap biliyor musun? AMD, Ryzen serisi işlemcileriyle, 3 senede Intel'in ensesine nasıl yapıştı, onu kıyasla. Bu net tabirle bir başarıdır. Aradaki fiyat farkına bakmaz, işlemcilerin stok fan ile gelip gelmemesine bakmaz, sadece ezbere konuşur. Tipik bir bilgisiz kullanıcı.
1080p performansında, Intel'in bazı oyunlarda AMD'yi 5-10 FPS geçmesini başarı sayıyorsun ya hani... AMD, berbat bir tekli çekirdek performansından buraya nasıl geldi, ona bak. Arada 5-10FPS fark var ama AMD daha ucuz, stok soğutucusu var, çoklu çekirdek performansı çok daha iyi ve AM4 soket garantisi veriyor. AMD, bu sene tekli çekirdek performansında farkı aşırı derecede azalttı ve hatta yer yer eşitledi. Seneye AMD neler yapacak, izle ve görO zaman hepten aklınız başınızdan gidecek.
He, şu videoyu delil diye bana atıyorsun ya? O an 9600K ile arka planda çoklu işlem yap, yayın yap ya da kayıt al ve tekrardan kıyaslama yap, ne oluyor gör. Artık yazılımlar ve oyunlar çoklu çekirdek performansına göre kodlanıyor. Kendinizi güncelleyin
Herkes senin gibi 1080p'de mi oyun oynuyor? 2K ve üzerinde oyun oynayan, render alan ya da yayın yapan adam, R5 3600X varken i5 9600K'yı ne yapsın?