hyalcinarikan
Megapat
Daha fazla
Kasa olarak CoolerMaster MasterBox MB511 nasıl olur?Başka bir model almanı bende tavsiye ederdim ama öyle arkadaşın dediği gibi yanma falan kolay değil o işler. Kasa havalandırmanızı ihmal etmeyin özen gösterin. Güzel bir havalandırma ile dediğiniz seviyeyi yakalayabilirsiniz. Özellikle kış aylarında. He 80 derecede aşırı yüksek bir sıcaklık değil bizzat deneyimleyip burada konu açarsanız alacak kişilere ve bizlerede göstermiş olursunuz. Hayırlı olsun.
Gerçekten o kadar kötü mü ekran kartı sizce?3600XT fena bir tercih olmamış 2000 TL için. Mesela 1500 TL civarındaki 3600'e kıyasla avantajlarına gelirsek; daha iyi soğutucu, daha iyi performans, daha iyi silikon. Kısaca stok fan (Wraith Spire) ile idare edebiliyorsan, ek fana muhtaç olan 3600'e kıyasla kötü bir alışveriş yapmamış olursun ve farkı amorti eder.
2070S'e gelirsek kısaca geçmiş olsun.
Sağolun biraz içime su serptiDostum herkes geçmiş olsun demiş ama ben sıcaklık yönünden problem yaşayacağını düşünmüyorum. Bu parçalar HD 5XXX serisi veya GTX 4XX serisi falan değil ki model farkından dolayı kendine zarar versin, kendini kapatsın... Taş çatlasın ekran kartı sıcaklığı 80'leri 85'leri görür bu da ekran kartının kendinden hafif kısmasına sebep olur ki ben olacağını bile düşünmüyorum, biliyorsunuz 60 dereceye kadar FAN'lar dönmüyor bile bazı modellerde. Yani kasanızın hava akışı önemli diyelim. Güle güle kullanın.