3700X Test Sonuçları

İlk bilgisayarımda AMD işlemci vardı. Hatırlamıyorum bile modelini ama çok yıllar götürdü beni. Sonra Core 2 QUAD a geçiş yaptım, ne yalan söylim oda bayağı attı beni taaki Black Ops oynuna kadar :). Şimdi yine AMD yine AMD. Ümitlerimi hiç boşa çıkarmayan bir firma. Hem fiyat hem performans.

Demek R5 3600'ün 9900K'yı bile tek çekirdek performansında geçtiği haberi yalanmış. Pek olası gelmemişti zaten.

Intel çok uzun bir süre tahtta tek başına oturdu ama artık bitti devir değişim devri.
Kardeşim öyle bişey imkansız zaten 3600 3600x 9600k ile kafa kafaya olur en fazla.

Demek R5 3600'ün 9900K'yı bile tek çekirdek performansında geçtiği haberi yalanmış. Pek olası gelmemişti zaten.

Onu yapacak potansiyele sahip tek firma Apple. (iPad'lerin fourier döngülerinde tek çekirdek başarımları piyasayı alt üst etti) Ancak Apple masaüstü işlemcisi işine girerse ucuza satacağını sanmıyorum 😁

3600'de hangi sorunlar var ki?
Isınma, bazı oyunları açamama (Destiny 2) vs

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı