390X İçin Marka

1.JPG 2.JPG
Ayrıca üzmek istesen ne yapıcaksın merak ettim hadi bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ysuf, herkese fanboy demişsin. Birde aynaya baksaydın be kardeşim. Bak bakalım Recep abi o konuyu ne zaman açmış Sapphire Nitro serisini kullanmaya başlamadan önce. Technopat dışında Sapphire'i kötüleyen yer görmedim. Tek bir kaynak değilde birçok kaynaktan takip etmenizi tavsiye ederim. Anilberan gerekli testleri atmış.

Umarım bunuda biliyorsundur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 152860 Eki Görüntüle 152861
Ayrıca üzmek istesen ne yapıcaksın merak ettim hadi bakalım delikanlı.

Adama diyorum Game-debate. Adam diyor Vatan.

Ysuf, herkese fanboy demişsin. Birde aynaya baksaydın be kardeşim. Bak bakalım Recep abi o konuyu ne zaman açmış Sapphire Nitro serisini kullanmaya başlamadan önce. Technopat dışında Sapphire'i kötüleyen yer görmedim. Tek bir kaynak değilde birçok kaynaktan takip etmenizi tavsiye ederim. Anilberan gerekli testleri atmış.

Umarım bunu da biliyorsundur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Test etmek var. Tavsiye etmek var.
Bilmem anlatabildim mi?

Kardeşler bana Sapphire Asus ve Msı'dan daha iyi bir üretici mi edmeye çalışıyorsunuz?
Niyetinizi söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus, Amd'de başarılı değil bunu sağır sultan bile duydu. Sapphire'i o kadar kötülüyorsunuzda hiç Sapphire Nitro serisi bir ekran kartı kullandınız mı?

Son düzenleme:
Dostum kesinlikle msi ve asusdan şaşma bu markalar gerçekten çok kaliteli bileşenler kullanıyo devre kartında, soğutma konularındada iki markanın patentli iyi soğutucuları var yani kesinlikle bu iki markadan şaşma MSİ kullanıcısı.

Asus, Amd'de başarılı değil bunu sağır sultan bile duydu. Sapphire'i o kadar kötülüyorsunuzda hiç Sapphire Nitro serisi bir ekran kartı kullandınız mı?

Eğer Asus'un 390x DırectCUIII modeline bakarsan, Bu laf ile Asus'a hakaret ediyorsun.
Ve ben Msı'da Asus'da savunuyorum. Ben Sapphire savunmuyorum. Fanboy derken beni ayna zannettiniz galiba.

Biraz yabancı sitelerde araştırırsanız Asus'un Amd konusunda diğerlerine göre iyi olmadığını anlarsınız. Msi ve Sapphire R9 390X'de iyi. İki markadan birisini tercih edebilirsiniz.

Biraz yabancı sitelerde araştırırsanız Asus'un Amd konusunda diğerlerine göre iyi olmadığını anlarsınız. Msi ve Sapphire R9 390X'de iyi. İki markadan birisini tercih edebilirsiniz.

İnternet üzerinde iyi araştırırsanız, Asus'un 390x DırectCUII modeli Sapphire'den iyi değil. Fakat Asus R9 390x DırectCUIII modeli Msı'ı da Sapphire'i de solluyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı