Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow.
Hocam kafam karıştı, Creality de sorun olabilir dediniz ürün patlamadığı sürece üst düzey elektronik bilgim var ve tamir ederim fakat benim bu konuyu açma nedenim forumlarda çok fazla bambu ismi geçiyor öneri olarak ama Creality de bir o kadar olmasa ismi geçiyor, demek istediğim param boşa gitmesin alacakken iyi bir şey alıp uzun süre beni götürmesi sonuç olarak ben bunu hobi amaçlı alıyorum ama basacağım şeylerde boş parçalar değil kimi zaman endüstriyel bir makineye sağlam bir parça kimi zaman da hobi amaçlı yaptığım cihazlara kutu.
Bambu Lab yazıcılar kapalı bir ekosistem sunuryor ayrıca pahlılar yedek parçaları da aynı şekilde pahalı ve Z sistemi miller ile gerçekleştiriyor bundan dolayı Z wooble tarzı sorunlar bulunuyor. Fakat gerçekten sorunsuz kaliteli bir yazıcı ona bir sözüm yok. Ender 3 V3 ise Z'yi mil ile değil kayış ile yapıyor bu şekilde Z hakkında bir ıksınıtınız olmuyor ayrıca klipoper kullandığından açık kaynaklı yedek parça konusundada çok daha ucuz. Ve ender 3 V3 daha hızlı bir yazıcı.
Bu konuyada bakabilirsiniz.