Buna inanıyor musunuz? Daha tam olarak 4G kullanılamıyorken 4.5G'yi nasıl kullanıcağız? Altyapıyı iyi yapmadıktan sonra 10G olsa ne olur olmasa ne olur.@Neutral Kararı verdiler, cevabında hazır. 1 Yıl bekleyeceğiz 4,5G'ye geçeceğiz.![]()
Üçte ikisi internet kullanmıyor diye bizde düzgün internet kullanmıyalım?. Bu arada verdiğiniz örnek çok saçma 7 milyara yakın nüfusun kaçı çocuk, kaçı yaşlı ve kaçı engelli?Bilmiyorum diğer ülkelerde 3G kullandınız mı ama ben kullanan çok kişiye rastladım özellikle Almanya'da meydanda bile Periscope yayını yaparken donmalar yaşıyordu bir kişi Stuttgart'ta. Aslına bakarsanız en hızlı 3G Türkiye'de çekim alanı konusunu bilemem ama bizden kötü olan ülkelerde var ve şükretmeniz gerekiyor bu kadar kötülemek yerine. Ben Çorlu'da yaşıyorum ve Turkcell kullanıyorum çekim sıkıntısı yaşamadım hiç , biliyorum böyle demem başka yerlerde sıkıntı olmadığı anlamına gelmez fakat belirtmek isterim ki daha dünyanın 2/3'ü internete sahip değil.
Düzgün internet mi kullanıyoruz? Dünyada en çok vergi veren ülkelerden biriyiz buna rağmen düzgün internet kullanıyoruz diyorsanız bir şey demiyorum.Yalnız ülkemizde her çocuğun elinde bir tablet , bir telefon bulunuyor artık , yaşlılarda da görüyorum ben. Bunun yaşla bir alakası yok. Biz düzgün internet kullanıyoruz zaten. Merak etme bizden daha kötüleri de var.
Mobil internetten mi bahsediyoruz burada eğer öyleyse mobil internet benim için sıkıntı çıkarmadı burada diğerlerine çıkarmamıştır demiyorum elbet sorunu vardır. Bizim burada fiber bile yok daha o konuda şikayetçiyim evet , AKK denilen saçma bir şeye sahibiz , daha fazlasını da sayabiliriz.Düzgün internet mi kullanıyoruz? Dünyada en çok vergi veren ülkelerden biriyiz buna rağmen düzgün internet kullanıyoruz diyorsanız bir şey demiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.