4.5G geliyor

11709616_926731617375795_3574297327338018047_n.png


Ekran Alıntısı.PNG
 
Biz daha şurada 1 GB 3G denilen fakat çok yavaş olan internet paketlerine 25-20 TL verirken 4.5G, yarım porsiyon gibi altyapıya 100 TL falan veririz herhalde. Açıkçası benim o pahalı fiyatlara onları alasım gelmiyor. Bunlar sadece internet paketi değil, her şey için.
 
Hiç ummadık yerlerde 3G H+ oluyor Işıkkent mesela çok da kötü değilde millet kanser yapıyor deyip Bazları söktürüyorlar sonra 3G çekmiyor derler halbuki radyasyon miktarından önce ne kadar süre maruz kalındığı önemli bazlar radyasyon yaymıyor.
 
Teknolojide söz sahibi olamayan ülkeler sıralamasında bile yokuz.
Teknoloji tüketme çılgınlığı olan ülkeler sıralamasında yokuz.
Bizi bu kadar asgari ücret alan insan bu sayıda cihazı nasıl alıyor diye ayrı bir liste yapıp yalnız bizim ismimizi o listeye koysunlar her daim o listede ilk sırada olalım.

4G için geç kalındı şu fiber için geç kalındı 3G için de geç kalınmıştı.

NASA 2006'da fırlattığı uydu Plüton'un HD resimlerini yolladı bundan haberimiz vardır umarım, adamların yeryüzünde yapacağı bir şey kalmadı daha düşünün uzayı uzakları hedefliyorlar.
Ya da geçtiğimiz gün Japonya dünyanın en güçlü lazerini ateşledi. Düğmeye asimo basmış bile olabilir tek elinin üzerinde amuda kalkarak.

KUZEY KORE !?!? kendi tabletini bilgisayarını üretiyor ambargo altında ve dışa tamamen kapalı.

4G için geç kalındı 5G daha çıkmadı !? 4 buçuk G olsun. Ne şiş yansın ne kebap.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5g zaten olmayan bir şey. Daha test aşamasında ve ne zaman çıkacağı tam anlamı ile şüpheli. Birde artık alt yapımı iyileşiyor ne oluyor bilmem ama ben evin ortalarındaki odalarda 3g çeksin istiyorum artık. Çekim kalitesi ve menzili artsın. Yine evin orta yerinde kesik kesik giden ses olan bir telefon görüşmesi istemiyorum. Bunlar çözülsün. Çekim kalitesi iyi demek sokakta ayakta durur iken değil. Evde koltukta otururken konuşabilmektir. Tamam 4.5g yani 4g çıktıktan sonra evrimleşerek gelişmiş ve 2 kat daha hızlı olmuştur ve şuan zaten var olan en hızlı standart alınmalıdır katılıyorum. Birde bu yapılır iken temel sorunlarda çözülür ise çok güzel olur.
 
Önce ülkeyi düzeltsinler de, gerisine sonra bakarız.
Aslına bakar isen bu olayların çıkış nedeni belli. Barış yapılmak istenen taraf sürekli boşluk kolluyor ve şuan'ki durumu'da fırsat bilerek barışın olmayacağının ve asıl yüzlerinin ne olduğunu gösterdiler. Umarım bu sorun daha fazla büyümeden bu sorun çözülür ve ülke olarak daha iyiye gideriz. Bakın bu haberde bile geri kalmış isek yerli üretim ile dünyanın şuan var olan en üst standartına çıkalım'ki bir şeyler değişsin isteniyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı