4 ay boyunca boksa gitmek etki eder mi?

Salvo Sarsılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 18 yaşındayım 1.78 boy.
Yıllardır vücut geliştirme yapıyorum fiziğim gayet yerinde fakat yanlış yumruk attığımı düşünüyorum hayatımda hiç kavgaya karışmadım karışmayı da düşünmüyorum yine de kendimi savunmayı bilmek istiyorum.
1 ay özel ders olarak 8 ders alacağım devamında grup dersi. Sizce bu beni sokaktaki herhangi birinden az da olsa daha iyi kılar mı yoksa yıllarımı mı vermem gerek?

Sıkıntı da orada zaten. Birisi devam et dediği zaman paşa paşa ediyorum. Yaoacak bir şey yok. Cebinde ne olacağını bilmiyorum. (Ailevi küfürlere sessiz kalmam)
Küfürlere de sessiz kal boşver. Sabaha kadar küfretse ne olacak? Diyelim ki küfretti. Üzerine yürüdün. Çıkardı cebindekini. Küfrettiği insanlar senin arkandan ağlar. Cidden bu mantıkla yaklaş. Kötü bir mahallede mesleğimi yapıyorum. İnan ki hayatı değersiz olan o kadar insan var ki. Onun hapiste geçireceği on sene hiç değerli değil. Çok rahat on senesini hapiste geçirir. Tavsiyedir yanlış anlama. Sağlıklı huzurlu ömür diliyorum

Küfürlere de sessiz kal boşver. Sabaha kadar küfretse ne olacak? Diyelim ki küfretti. Üzerine yürüdün. Çıkardı cebindekini. Küfrettiği insanlar senin arkandan ağlar. Cidden bu mantıkla yaklaş. Kötü bir mahallede mesleğimi yapıyorum. İnan ki hayatı değersiz olan o kadar insan var ki. Onun hapiste geçireceği on sene hiç değerli değil. Çok rahat on senesini hapiste geçirir. Tavsiyedir yanlış anlama. Sağlıklı huzurlu ömür diliyorum
Haklısın. Ses çıkarmamak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı