4 GB RAM bilgisayar formattan sonra 2 GB RAM oldu

478424

Decapat
Katılım
22 Temmuz 2021
Mesajlar
909
Çözümler
5
Arkadaşlar bilgisayarım formattan önce 4 GB RAM'di formattan sonra 2 GB RAM üstü açmamaya başladı ama RAM'lerde sorun olmadığına eminim. Sizce ne yapmalıyım?

Silgiyle sildim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2x2 Dual kit kullanıyorsunuz sanırım. RAM'lerde sorun yok diyelim. Belki anakartta sorun vardır. RAM'lerin yerini değiştirip takın. Belki çalışır.
 
Anakart modeliniz nedir? Bu tarz durumlar formattan sonra yaşanabiliyormuş bazen ve BIOS'tan hallediliyormuş. Ben de çok bilgili değilim ama bir bakacağım.
 
Evet adama sorduğumda benlik bir şey yok RAM'lerde sorun vardır deyip geçiştirdi ama RAM'lerde bir şey yok.
yanlışlıkla pc ci kısa devre ile ram soketini yakmış olabilir bilgisayarcı benim bilgisayarımın 350lik powerini bozdu üstne 230luk taktı yetmezmiş gibi taktığı supplynin parasını istedi

söke söke aldı..
 
Anakart modeliniz nedir? Bu tarz durumlar formattan sonra yaşanabiliyormuş bazen ve BIOS'tan hallediliyormuş. Ben de çok bilgili değilim ama bir bakacağım.

Anakart modelimi nereden öğrenebilirim? Bir yer buldum ama anakart yazmıyor.

Yanlışlıkla PC ci kısa devre ile RAM soketini yakmış olabilir bilgisayarcı benim bilgisayarımın 350'lik Power'ini bozdu üstne 230'luk taktı yetmezmiş gibi taktığı Supply'nin parasını istedi.

Söke söke aldı.

Soket yerinde sorun yok sadece 2 GB RAM üstü açmıyor. 1 RAM takınca da açmıyor sadece yeni aldığım bir 2 GB RAM vardı onu açıyor.
 

Dosya Ekleri

  • ezz.PNG
    ezz.PNG
    7,7 KB · Görüntüleme: 25

Yeni konular

Geri
Yukarı