hacıbaba36
Hectopat
Tecrübelerini bizimle paylaşmanız çok hoş ben laptop almayı düşünmüyorum.
Ama alacaklar için çok faydalı.
Ama alacaklar için çok faydalı.
Teknoloji şans işi derler. Size tavsiyem çok daha fazla gerekmedikçe sökmemeniz .Öncelikle deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben de 1 yıllık Monster kullanıcısıyım. Birkaç mavi ekran hatası haricinde bir sıkıntı yaşamadım. İleride yaşarsam bu konuya mutlaka ekleyeceğim. Kasa kalitesizliği, tozlanması konularına katılıyorum. turbo fan aşırı ses yapıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Yazılım konusunda eksiklikle ilgili yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Son olarak yükseltme yapmak için kasayı 2 kere açtım ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Hocam o işe girerseniz para kazanma hırsıyla yüksek ihtimal yaparsınız. 15 yıl garantide çok fazla. Fiyatlar aşırı artar bunu yaparsanız da batarsınız.Çevre biriminden dahili bileşenine en baba malzemeler neyse o. İletken olarak bakır mı kullanıyo en babası? Benimki altın olacak! Planlı eskitme falan mümkün değil yapmam, 15 yıl garanti her parça.
Hocam o işe girerseniz para kazanma hırsıyla yüksek ihtimal yaparsınız. 15 yıl garantide çok fazla. Fiyatlar aşırı artar bunu yaparsanız da batarsınız.
Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.
Evet, burada size katılabilirim.Ne olmuş yani 15 yıl garantili bileşen üretemediysek? Hayallerimizi de satmadık ya!Hayal kuruyoruz hocam, misal 10 milyar dolarım var, 100 milyon dolar bütçe ayırıp ufak çaplı başlarım, çok fazla Ar-Ge gerektirmeyen çevre birimleriyle.
SRCN90 Mechanical Keyboard - 0.0000001 MS tepki süresi ve 1 milyon milyar tuş basım ömrü, İnanmayan test etsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.