Yunussemree0
Hectopat
Daha fazla
Merhaba Adobe PS, canva ve ofis programları için notebook-Ultrabook bakıyorum. İleriye dönük olması önemli şu an olmasa da ileride Adobe Premiere Pro tarzı ağır uygulamalarda maksimum 2K videolarla falan da uğraşabilirim. Fakat içime sinen modeller olsa dahi kafam çok karıştı. Cuma günü indirim olursa alacağım.
MacBook Air M4 modelinede baktım bütçe yetiyor fakat hiç Apple cihazım yok ve kısıtlamalar nedeniyle problem yasarsam diye içine çekmedi. Beni yoksa en mantıklı o olabilir. Her gün ofise gidip gelirken taşıyacağım için taşınabilirlik önemli. Ben birkaç seçenek ileteceğim farklı öneri varsa alabilirim.
Gigabyte Aero 14 OLED Amazon.com.tr
ASUS Vivobook S14 OLED.
Lenovo Yoga 7 350 OLED.
IdeaPad Slim 5 OLED.
Acer Swift GO OLED.
MSI venture 15 AI.
Bir tanesinin üstünde model adı silinmiş gözüküyor. O Lenovo ThinkBook 14 2-In-1 G5
MacBook Air M4 modelinede baktım bütçe yetiyor fakat hiç Apple cihazım yok ve kısıtlamalar nedeniyle problem yasarsam diye içine çekmedi. Beni yoksa en mantıklı o olabilir. Her gün ofise gidip gelirken taşıyacağım için taşınabilirlik önemli. Ben birkaç seçenek ileteceğim farklı öneri varsa alabilirim.
Gigabyte Aero 14 OLED Amazon.com.tr
ASUS Vivobook S14 OLED.
Lenovo Yoga 7 350 OLED.
IdeaPad Slim 5 OLED.
Acer Swift GO OLED.
MSI venture 15 AI.
Bir tanesinin üstünde model adı silinmiş gözüküyor. O Lenovo ThinkBook 14 2-In-1 G5
Son düzenleme: