400-500 TL Mekanik klavye tavsiyesi

Bu klavyede karar kıldım. Haziranın başlangıçlarında elime ulaşmış olur diye düşünüyorum. Gelince başka bir konu açıp incelemesini yapacağım. Hepinize önerileri için çok teşekkürler.

Furkany video için sağol.
 
@caindall Çok doğru söylemiş. HyperX Alloy FPS önerimdir. Mükemmel bir klavye. Dediği gibi, RGB bir aydınlatmaya sahip değil. Fakat, kırmızı arka led aydınlatması ve W, A, S, D, 1, 2, 3, 4, gibi tuşlar kırmızı oyuncu tuşları ile, belirginleştirilmiş. Ve daha rahat o tuşlar oyun oynadığınız için. İki sıkıntısı var. İlk sıkıntı klavye de TR Dil desteği yok. Ama türkçe karakterlerin klavye de nerede olduğunu tahmin edip, biliyorsanız sıkıntı olmaz. Bir sıkıntısı daha var, bilek desteği yok. Fakat, bu da sizin için sorun değil ise. Mükemmel bir klavye. Tavsiye ediyorum. :)
 
Öncelikle iyi forumlar. Yeni bir klavye alacağım genellikle FPS oyunları oynuyorum çok nadir LOL oynuyorum. Şu anki klavyem Razer Blackwidow çok memnun değilim çok daha ucuza daha iyi klavyeler de var. Kesinlikle tavsiye etmem. Sizden ricam Razer marka, Everest marka gibi klavyeler önermeyin blue switch olmasın. Tercihen Brown Switch ama siyah ve kırmızı switchleri de severim. Ayrıca klavye mekanik olsun.

Merhaba,
Cooler Master Trigger Z öneririm, Tr layout, Cheery MX brown.
İncelemesi;
CM Storm Trigger Z Mekanik Oyuncu Klavyesi İncelemesi - Technopat
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı