400 Lira Oyuncu Faresi Önerisi

Bende Steelseries Rival 600 var, alalı 5 ay oldu. İki kere basma sorunu yaşamaya başladım. Bende, tam garantiye yollayacaktım, bilgisayar bozuldu onu hallettim(Format atıldı, Ram değişti, SSD takıldı) 1 hafta kadar onla uğraştım. Sonra tekrar taktım ve şuan iki kere basmayı yaşamıyorum, sapasağlam çalışıyor. Rival 600 öneririm, özelleştirilebilir ve ele oturan bir yapısı var. Uygulaması da bir o kadar güzel. Ayrıca yukarı da öneriler mouselerden de daha iyi sensörü var ve çift sensörlü. Mousepadsiz kullandım 1 ay kadar, mousepadli gibi çalışıyor sensörleri sayesinde. Ama bu altındaki skatezler biraz hızlı aşınıyor.(Yine de 1-1.5 yıl gider, mousepadsiz kullanımda)
 
Steelseries rival 600 modelini Temmuz ayından beri kullanmaktayım. Hiçbir sıkıntısı bulunmamakta. Gerek rgb özelliği, gerek çift sensörünün oluşu, gerek özelleştirilebilir ağırlığı bence steelseries rival 600'ü birkaç adım öne alıyor. Benim tavsiyem bundan yanadır. :)
 
Zowie'ye verilen 350-450 Liraya yazık. Aynı sensörü kullanan daha fazla özellik barındıran fareler aynı fiyata veya daha ucuza bulunabiliyor.
Zowie hissiyatı ve tepkime hızı hiçbir farede yok. EC2A iyi bir seçim olacaktır. Tepkime hızı A4Tech dahil değil. Eşit hızdalar. Belgelenmiş 1ms tepkime hızları var.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı