Savaş Serin

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2016
Mesajlar
23
Merhabalar arkadaşlar...
Ben de kendi çapımda bilgisayarcıyım. 4000 tl'ye kendime çok profesyonel olmasa da kurgu ve render biraz da oyun bilgisayarı topladım. Sistem hakkında önerilerinizi almak istedim. Bu 4000 TL'ye monitör de dahil olacak. Fakat daha ona karar vermedim. Sormak İstediklerim;

1 - Ekran kartında Zotac'ı çok kötülüyorlar fakat en yüksek özellikler onda... Bu konuda sizce hangi üretici daha iyi ? Zotac, Msi, Asus, Evga, Gigabayte ?
2 -Ben Nvdia gtx 960 seçtim bütçeme göre en iyi bellek ve çekirdek frekansı onda gibi geldi. Zotac tercihimdi fakat tükenince msı seçtim. Ancak amd 4 gb 256 bit ekran kartları aynı fiyat ve bellek ile çekirdek frekansları düşük 4 gb ve 256 bite bakmadan gtx960 seçtim ne düşünüyorsunuz?
3-İşlemciyi i5 düşürüp ekran kartını yapacaklarımı göze alınca yükseltmeye gerek var mı ? Bana dengeli bir sistem gibi geldi ama siz bu konuda ne dersiniz ?
4- Sebil bilgisayar, hızlı al, teknobiyotik ve vatan computer hakkında ne düşünüyorsunuz ?
:):):)


adsız.JPG
 
Dengesiz bir sistem olmuş.:spam:
Edit:
 

Dosya Ekleri

  • 4100TL.png
    4100TL.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 601
Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle geç cvp verdiğim için ksr bakmayın yazım hatasından dolayı 2 günlük ceza almışım. Ayrıca önerileriniz için teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alarak anakartı değiştirdim. Ufak bir değişiklik fakat sistemin bir de yeni haline bakın istedim.Düşüncelerinizi bekliyorum. :)
Pc Toplama Hızlıal Son.JPG
 
GTX960 R9 380X yapılabilir. Daha iyi bir kasa ve monitör seçimi de yapılabilir. 8GB RAM yetmeyebilir.
K ibareli alman şart değil. İ7 6700 al soğutucudan feragat edersin, anakartı düşürürsün.
 
dostum doğrusu çok anlamam fakat ilerleyen yıllarda bana yetmediği yerde overclock yapmak istiyorum ondan böyle tercih yaptım. İleriki zamanlarda kurgu ve render yapacağım için yetmezse açığı overclock ile kapatırım diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı