4000 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Fikirleriniz için teşekkürler. Şuanki sistem nasıl olmuş (Sabit Disk elimde 2TB olduğu için düşük seçtim)

Dosya Ekleri

• alı.JPG
    alı.JPG
    92,5 KB · Görüntüleme: 442
  • alı1.JPG
    alı1.JPG
    93 KB · Görüntüleme: 490
Sistem uyumsuz olmuş. K ibareli işlemciye B ibareli anakart alınmaz. Neden dersen B ibareli anakartlar overclock desteği sunmaz ve K ibareli işlemciler overclock yapılabilen işlemcilerdir.

Ekran kartını GTX 970 yapman iyi olmuş , Fiyat yeterse Sinerji gibi uygun sitelerden R9 390X alabilirsin. Ayrıyetten SSD'ni 240 GB yapıp Kingston Hyper X alabilirsin daha iyi olur.

Eğer elinde 2 TB disk varsa 1 TB'lik disk almana gerek yok. Paranı çöp etme ona göre daha iyi parçalar al.
Ram olarak ise uzun vadeli olarak hazır indirimdeyken kaçırma derim. (Link)

Konuyu yeniden hortlattım Fakat buyur buda benim tavsiyem.

upload_2016-2-22_20-12-47.png

Sistem uyumsuz olmuş. K ibareli işlemciye B ibareli anakart alınmaz. Neden dersen B ibareli anakartlar overclock desteği sunmaz ve K ibareli işlemciler overclock yapılabilen işlemcilerdir.

Ekran kartını GTX 970 yapman iyi olmuş , Fiyat yeterse Sinerji gibi uygun sitelerden R9 390X alabilirsin. Ayrıyetten SSD'ni 240 GB yapıp Kingston Hyper X alabilirsin daha iyi olur.

Eğer elinde 2 TB disk varsa 1 TB'lik disk almana gerek yok. Paranı çöp etme ona göre daha iyi parçalar al.

Eki Görüntüle 143269
Ana Kart ve Ram Uyumsuz Deyilmi ?

Anakartla ramler uyumsuz değil. Mhz olayına takıldıysan bir sıkıntı olmaz. Üstelik ilerisi için eğer anakartımı değiştiriyim dersen overclock yapmak istiyorum dersen daha rahat edersin. Aslında 16 gb biraz abartı kaçmış olabilir. Onun yerine 8 gb'lik tek kit alıp araya monitör sığdırabilirsin.(Hatta Güç kaynağınıda 100 lira kısıp 650W'a çekebilirsin yada ssd'yi 120 gb yapıp dahada para arttırabilirsin.)

Eki Görüntüle 143269

Sitesinde sistem önerisinde 750 w güç kaynığı diyor bu sorun cıkarırmı ?

Bu sistem'i 1 ay'a yakın bir sürede alacağım.Bu sistemi öneririm size. Anakart gayet iyidir. Technopat'ın 2500 TL'lik sisteminde var. İyi günler.

Dosya Ekleri

• fdasfa.png
    fdasfa.png
    72,9 KB · Görüntüleme: 484
Arkadaşlar resimdeki sistemi alıcam yanlızca sogutucu önerebilirmisiniz ? Mzh fark edermi ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    93,1 KB · Görüntüleme: 394
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı