Beceriksizz
Hectopat
Daha fazla
Ana Kart ve Ram Uyumsuz Deyilmi ?Sistem uyumsuz olmuş. K ibareli işlemciye B ibareli anakart alınmaz. Neden dersen B ibareli anakartlar overclock desteği sunmaz ve K ibareli işlemciler overclock yapılabilen işlemcilerdir.
Ekran kartını GTX 970 yapman iyi olmuş , Fiyat yeterse Sinerji gibi uygun sitelerden R9 390X alabilirsin. Ayrıyetten SSD'ni 240 GB yapıp Kingston Hyper X alabilirsin daha iyi olur.
Eğer elinde 2 TB disk varsa 1 TB'lik disk almana gerek yok. Paranı çöp etme ona göre daha iyi parçalar al.
Ram olarak ise uzun vadeli olarak hazır indirimdeyken kaçırma derim. (Link)
Konuyu yeniden hortlattım Fakat buyur buda benim tavsiyem.
Eki Görüntüle 143269
Sistem uyumsuz olmuş. K ibareli işlemciye B ibareli anakart alınmaz. Neden dersen B ibareli anakartlar overclock desteği sunmaz ve K ibareli işlemciler overclock yapılabilen işlemcilerdir.
Ekran kartını GTX 970 yapman iyi olmuş , Fiyat yeterse Sinerji gibi uygun sitelerden R9 390X alabilirsin. Ayrıyetten SSD'ni 240 GB yapıp Kingston Hyper X alabilirsin daha iyi olur.
Eğer elinde 2 TB disk varsa 1 TB'lik disk almana gerek yok. Paranı çöp etme ona göre daha iyi parçalar al.
Ram olarak ise uzun vadeli olarak hazır indirimdeyken kaçırma derim. (Link)
Konuyu yeniden hortlattım Fakat buyur buda benim tavsiyem.
Eki Görüntüle 143269
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.