4000 TL'ye AMD mi yoksa İntel mi?

Hükümet varken noldu? Sanki o zaman dolar 1 liraydı gibi konuşuyorsunuz. Savaşlar devam edecek Orta Doğu'nun kuralı bu. Biri biter diğeri başlar. Çok uzağa bakmaya gerek yok, daha yeni 8 şehit verdik. Vergi gelirleriyle dönen bir ülkeyiz biz. Sürekli dolarla ürün ithal ederiz ama o doları döndürecek bir ürün yapıp ihraç edemeyiz hal böyle olunca dolar da fırlar.
Kendinizden çok emin konuşuyorsunuz. Evet dolar o kadar düşmez ancak burada 4000 TL bir bütçe söz konusu. 2.92 den 2.80 e bile düşerse 100 TL lik bir kar oluyor. Ki ben hala 2.75 lere düşeceğine inanıyorum. Hiç düşmese bile 6-8 aya ya kalacak ya da düşecek. Bekleme amacı da tek fiyat için değil pascal mimarili ekran kartları veya 16 çekirdek AMD Zen işlemciler için. Performansını daha bilmeden i5 6600k demek yanlış olur. Okul başlayacağı için günde 3-4 saat da bilgisayar başında olacağını sanmıyorum. Belki karne parasını da ilave eder :D
 
Ülkenin vergi gelirleriyle döndüğüne inanmayın o kadar vergiye dünyayı yönetebilirsiniz. :) O fiyata bugünkü şartlar ile İntel & Nvidia almalısın.
 
Dolar düşecek? Hah. Bundan tam 1 sene önce dolar 2.1 iken de herkes dolar düşecek diyordu. Noldu arkadaşlar, dolar hep yükseldi, hep yükseldi. Yükselmeye de devam edecek. Bugün 100 dolar alın, erken seçimlerde eski iktidar başa gelemezse dolar 3.5 olacak. Bana inanmayanlar ss alsın. Bilgisayar toplayacak olanlar toplasın, yavaş yavaş vergilere abanıyorlar. Adam 8 ay bekle 100 lira ucuza al demiş. Her ay 10 lira artıyor galiba. İntel + Nvidia yap skylake olsun. Kurtar kendini yoksa bilgisayar hayallerin gtx 750 ti ve 4460 dan ibaret olabilir.
 
AMD istiyorsan seneye Zen serisi çıkıcak. O zaman yer yerinden oynayacaktır diye düşünüyorum. Şimdi alcam ben sistemi dersen İntel i5 6660K ve GTX 980 sistem toplayabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı