4000 TL'ye koltuk önerisi

Bütçe
4000 Tl
Exvegayı geçen hafta aldım yorumları gördüğüm için bahçelievlerdeki mağazasına gittim başkasına kargolanacak ürünü verdiler gidip oradan almanızı tavsiye ederim süper fiyat peformans şakasız 24 saat üsütndeyiz ben 115 kg kız arkadaşım 67 ikimiz içinde mükemmel rahat ama kafa yastığının masaj özelliği olmayanını tavsiye ederim çok ses yapıyor bel yastığıda masajlı ama yalandan sadece titriyor olmasa da olur Bluetooth hoparlösünü almak istemiştik ama teslim tarihi veremediler direk mağazada ellerindeki tek ürünü aldık.
Dostum yinede siz tek tek oturun taşıma kapasitesi 130 falan çünkü 😂

Fiyatına göre güzel, ayakları demir yani kolay kolay kırılmaz ve deri değil, kumaş. Yani uzun ömürde deri gibi soyulmayacaktır. Tercih edilebilir.
Evet terletmiyor .
 
@crytominer hocam tek koltuğa yan yana oturacak kadar yer var mı yoksa üst üste mi oturuyorsunuz? Ben de alabilirim de, o yüzden soruyorum.
 
Yani yan yana genişlemesine mi oturuyorsunuz?

Yok ters çevirip
Yukarıdaki arkadaş şaka yapmaya çalıştı bence komiktide ama benim demek işstediğim bu kilolardaki 2 kişiyiz ve işimiz gereği ya o ya ben koltuktayız hem 10 günder fazladır böyle ve ikimizide rahatsız etmedi önceki gamerx markasının koltuğuna göre çok rahat bir de şakaya vurmayın ama gerçekten piyasada bu fiyata gördüğüm koltuklara göre epey geniş rahatlıkla bağdaş bile kurulabiliyor üstünde.
 
Yok ters çevirip
Yukarıdaki arkadaş şaka yapmaya çalıştı bence komikti de ama benim demek istediğim bu kilolardaki 2 kişiyiz ve işimiz gereği ya o ya ben koltuktayız hem 10 günden fazladır böyle ve ikimizi de rahatsız etmedi önceki Gamerx markasının koltuğuna göre çok rahat bir de şakaya vurmayın ama gerçekten piyasada bu fiyata gördüğüm koltuklara göre epey geniş rahatlıkla bağdaş bile kurulabiliyor üstünde.

Hocam şaka yapmamıştım şimdi anladım. Siteden bakınca bir kişi sığar gibi gözüküyordu ondan sordum.
 

Geri
Yukarı