sarsılmazçelikten
Decapat
Garantiden değişim için servise gönderdim. Hayırlısı bakalım
Ürünün servis süreci sonuçlandı. Ürün için iade/değişim kararı çıktı. Şimdi ne yapmamı önerirsiniz. Aslına bakarsanız Sinerji bilgisayardan aldığım hizmetten çok memnun kalmadım. Bakkal dükkanı gibi iş yapıyorlar. Muhatap bulmak bile zor. Iade edip farklı yerden mı alsam yoksa direkt aynı üründe mi talep edeyim yine. Yoksa farklı bir ürüne mi yönelmeliyim. Ne dersiniz @sarsılmazçelikten @Saint Lucia
BenQ 24.5" EX2510S 165 Hz 1 Ms HDMI DP FreeSync Premium TreVolo HDR10 FHD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir? Merak ediyorum.
Ben aslına bakarsanız Sinerji bilgisayardan ürün almak istemiyorum. Verdikleri hizmet ile beni o kadar soğuttular ki tekrardan onlardan bir alışveriş yapmak içimden gelmiyor. AOC monitör @Saint Lucia dediği gibi görüntü kalitesi mükemmel ona hiçbir lafım yok. Monitörde çok kullanışlı ve güzel.
Peki öyle yapalım. Bir şans daha verelim bakalım. İnşallah ürün yine sorunlu gelmez
Şans verelim dedikte ürün stok bitti
Monitörü bana göndermediler. Bana direkt değişim için bir kağıt gönderdiler. Servis değişim veya iade ne isterseniz yapabilirsiniz dedi. Sinerji ile görüştüm. Bana servisten gelen formu bize gönderin dediler. Ben büyük ihtimalle ücret iadesi talep edeceğim. 1 ay bekleme gibi bir şansım yok. Artık elektronik eşyada fiyatlar saatlik güncelleniyor. Firmanın bana ilettiği mail;
"Doa raporu sizlere ulaştığında belgenin aslını ekstra korunaklı bir şekilde sitemizde bulunan depo adresimize kargo ücreti ödemeden Sürat Kargo ile gönderiniz sonuçlandırıp yardımcı olalım sizlere.
Rapor ile birlikte bir not kağıdına talebinizi belirtmenizi rica ediyorum."