4000TL monitör önerisi

Bütçe
4000
Garantiden değişim için servise gönderdim. Hayırlısı bakalım

Ürünün servis süreci sonuçlandı. Ürün için iade/değişim kararı çıktı. Şimdi ne yapmamı önerirsiniz. Aslına bakarsanız Sinerji bilgisayardan aldığım hizmetten çok memnun kalmadım. Bakkal dükkanı gibi iş yapıyorlar. Muhatap bulmak bile zor. Iade edip farklı yerden mı alsam yoksa direkt aynı üründe mi talep edeyim yine. Yoksa farklı bir ürüne mi yönelmeliyim. Ne dersiniz @sarsılmazçelikten @Saint Lucia

BenQ 24.5" EX2510S 165 Hz 1 Ms HDMI DP FreeSync Premium TreVolo HDR10 FHD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir? Merak ediyorum.

Gaming.gen.tr Dell'in aynı zamanda Türkiye servisi, alıntısını bıraktığınız monitör de güzel, ancak aman aman bir fark yok. Şahsen AOC tarafında olurdum yine, veyahut Dell'e yine yönelirdim. Sinerji'den kendim de alışveriş yapmayı tercih etmiyorum. Süreçleri çok uzun sürüyor. Ancak her yerde problem olabilir. Teknolojik bir ürün kargo ile yollanıyor. Bu kısımda satıcıdan sonra ürünün geldiği gittiği çok yer var. Gaming.gen.tr ürünlerini test edip yolluyor. Sadece kargoda bir şey gelebilir ürünlerin başına. BenQ'da tercih edebilirsin. Bu ürünlerin hepsi aşağı yukarı aynı. Ancak AOC'dan tercihini kullanmak istemiyorsan, şahsen Dell'in önerdiğimiz monitörüne yönelirdim.

Ben aslına bakarsanız Sinerji bilgisayardan ürün almak istemiyorum. Verdikleri hizmet ile beni o kadar soğuttular ki tekrardan onlardan bir alışveriş yapmak içimden gelmiyor. AOC monitör @Saint Lucia dediği gibi görüntü kalitesi mükemmel ona hiç bir lafım yok. Monitörde çok kullanışlı ve güzel.

Ben aslına bakarsanız Sinerji bilgisayardan ürün almak istemiyorum. Verdikleri hizmet ile beni o kadar soğuttular ki tekrardan onlardan bir alışveriş yapmak içimden gelmiyor. AOC monitör @Saint Lucia dediği gibi görüntü kalitesi mükemmel ona hiçbir lafım yok. Monitörde çok kullanışlı ve güzel.

Ben Betaplus'tan ASUS monitör aldım. Dünya para verdim. Hem de olumsuz eleştriler olmasına rağmen ve sorun çıkmadı hala daha güzel güzel kullanıyorum. Monitör kolay değişen ya da bir beyaz eşya gibi eve servis çağrılan aygıt değil. Aldığında duruyor. Önemli olan satıcıdan ziyade ürünün sorunsuz gelmesi. Bence bir şans daha ver. Ürün sorunsuz gelirse zaten Sinerji ile bir muhabbetin olmayacak bundan sonra.

Peki öyle yapalım. Bir şans daha verelim bakalım. İnşallah ürün yine sorunlu gelmez 😇

Peki öyle yapalım. Bir şans daha verelim bakalım. İnşallah ürün yine sorunlu gelmez 😇

Teknoloji işi şans işi. Bu felsefe maalesef seni beni etkiliyor. Yapmamız gereken elimizdeki haklardan yararlanmak. Tekrar monitör geldiğinde yazarsınız. 👍

Şans verelim dedikte ürün stok bitti 😕

Geçen Dell alan bir arkadaş aynı şansızlığı yaşadı. 1 ay yeni stok için beklettiler. Buna Sinerji karar verecektir. B planı senin aklından geçen, para iadesi alıp başka monitör alman. Buna sen karar ver. Sinerji ile görüştünüz mü? Monitör şu an nerede?

Monitörü bana göndermediler. Bana direkt değişim için bir kağıt gönderdiler. Servis değişim veya iade ne isterseniz yapabilirsiniz dedi. Sinerji ile görüştüm. Bana servisten gelen formu bize gönderin dediler. Ben büyük ihtimalle ücret iadesi talep edeceğim. 1 ay bekleme gibi bir şansım yok. Artık elektronik eşyada fiyatlar saatlik güncelleniyor. Firmanın bana ilettiği mail;

"Doa raporu sizlere ulaştığında belgenin aslını ekstra korunaklı bir şekilde sitemizde bulunan depo adresimize kargo ücreti ödemeden Sürat Kargo ile gönderiniz sonuçlandırıp yardımcı olalım sizlere.
Rapor ile birlikte bir not kağıdına talebinizi belirtmenizi rica ediyorum."

Monitörü bana göndermediler. Bana direkt değişim için bir kağıt gönderdiler. Servis değişim veya iade ne isterseniz yapabilirsiniz dedi. Sinerji ile görüştüm. Bana servisten gelen formu bize gönderin dediler. Ben büyük ihtimalle ücret iadesi talep edeceğim. 1 ay bekleme gibi bir şansım yok. Artık elektronik eşyada fiyatlar saatlik güncelleniyor. Firmanın bana ilettiği mail;

"Doa raporu sizlere ulaştığında belgenin aslını ekstra korunaklı bir şekilde sitemizde bulunan depo adresimize kargo ücreti ödemeden Sürat Kargo ile gönderiniz sonuçlandırıp yardımcı olalım sizlere.
Rapor ile birlikte bir not kağıdına talebinizi belirtmenizi rica ediyorum."

Tedarik konusu satıcıyla alakalı. Eğer konuşup bekleyeceğin kesin karara bağlanırsa cayma hakkınla beraber para iadesi yoluna gitmen en doğrusu. AOC için üzülürüm ama Sinerji'ye üzülmem. Fiyatların değiştiği bu zamanlarda monitörsüz kalmamak gerek. Gidişatı aktarırsın. 👍

Önerebileceğiniz farklı bir monitör var mı? @Saint Lucia Yoksa DELL almamı önerir misiniz?

Açıkcası monitörün kusurlu olmasına bende üzüldüm. Çünkü gerçekten çok kullanışlı ve güzel bir monitördü. Itopya'da ürün vardı orada da stok tükenmiş. Üzüldüm açıkcası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı