sarsılmazçelikten
Decapat
Garantiden değişim için servise gönderdim. Hayırlısı bakalım
Ürünün servis süreci sonuçlandı. Ürün için iade/değişim kararı çıktı. Şimdi ne yapmamı önerirsiniz. Aslına bakarsanız Sinerji bilgisayardan aldığım hizmetten çok memnun kalmadım. Bakkal dükkanı gibi iş yapıyorlar. Muhatap bulmak bile zor. Iade edip farklı yerden mı alsam yoksa direkt aynı üründe mi talep edeyim yine. Yoksa farklı bir ürüne mi yönelmeliyim. Ne dersiniz @sarsılmazçelikten @Saint Lucia
BenQ 24.5" EX2510S 165 Hz 1 Ms HDMI DP FreeSync Premium TreVolo HDR10 FHD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir? Merak ediyorum.
Gaming.gen.tr Dell'in aynı zamanda Türkiye servisi, alıntısını bıraktığınız monitör de güzel, ancak aman aman bir fark yok. Şahsen AOC tarafında olurdum yine, veyahut Dell'e yine yönelirdim. Sinerji'den kendim de alışveriş yapmayı tercih etmiyorum. Süreçleri çok uzun sürüyor. Ancak her yerde problem olabilir. Teknolojik bir ürün kargo ile yollanıyor. Bu kısımda satıcıdan sonra ürünün geldiği gittiği çok yer var. Gaming.gen.tr ürünlerini test edip yolluyor. Sadece kargoda bir şey gelebilir ürünlerin başına. BenQ'da tercih edebilirsin. Bu ürünlerin hepsi aşağı yukarı aynı. Ancak AOC'dan tercihini kullanmak istemiyorsan, şahsen Dell'in önerdiğimiz monitörüne yönelirdim.