45-46 bin TL sistem toplama önerisi

devoildd

Femtopat
Daha fazla  
Mouse, kulaklık, klavye vb bütün ekipmanları ile beraber alacağım. 45-46 binlik bir bütçem var. Ekran kartım 4060 veya 4060 Ti olsun istiyorum. Genelde İncehesap'tan hazır kasa alırdım ancak kötü olduklarını söylediler. Önerileriniz var mı? Hazır kasa atan olursa memnun olurum ancak şu anakart iyi vb. gibi önerilere açığım.

ekran kartı öneride buluncam 4060 ti 7600 e göre pahalıl ama aynılar nerdeyse çok ışıklı oyun oynamıycaksan 4060 ti değil 7600 öneririm

İncehesap'tan alınan kasa nasıl kötü onu anlamadım ? Birkaç yer var bilinir hazır kasa satan piyasada. Eğer ürünleri orjinalse, ikinci el değilse zaten özelleştirme ile istediğin parçasını değişiyorsun. İncehesapta ben kasa çok ses çıkarıyor diye yorumlar gördüm ucuz kasalarda özellikle. 4 tane fanı molex ile bağlayınca full hızda çalışınca çok ses çıkması normal. Bende şu an 4 fanın 3 ü bağlantısız o yüzden. Ya da fazla para verip voltaj ayarlı almak lazım.

Ben kendim inventustan aldım kasamı. Bir sıkıntısını görmedim. Stabil çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı