4500 TL Hazir Sistem

Al toplanıyor muymuş bak bakalım. En minimum hali 5082 TL. Bir daha araştırmadan yorum yapmayınız. Kasa almasa bile 4700 TL yapıyor. :) bol keseden sallayanlara hastayım.

Güzel kardeşim benim canım kardeşim 5 dk toplarsan böyle sonuç çıkıyor attığın parçaların daha ucuzunu satan siteler var aralık ayının ortalarında da indirim geleceği söyleniyor o olmasa yeni yılda %30 KDV indirimi geleceği söylendi biraz indirim kovalarsa ve başka siteleri araştırma yaparsa parçala daha ucuza gelir ve daha kaliteli parçalar almış olur. bi 5 10dk beklersen atacağım sistemi

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güzel bir sistem hayırlı olsun.
Ben de onu söyledim zaten. Ne iyi, ne kötü.

Forum artık can sıkıcı bir yer gibi geliyor bana. Her yazdığım yorumda birisi benimle tartışıyor. O yüzden artık çok ısınamıyorum.

Gitmenize gerçekten üzüldüm hocam. Bilgili dediğim çoğu üye forumu bıraktı veya az giriyor.

Alıyorum bu sistemi @Mustafafnt @f3turan .
Güzel kardeşim benim canım kardeşim 5 dk toplarsan böyle sonuç çıkıyor attığın parçaların daha ucuzunu satan siteler var aralık ayının ortalarında da indirim geleceği söyleniyor o olmasa yeni yılda %30 KDV indirimi geleceği söylendi biraz indirim kovalarsa ve başka siteleri araştırma yaparsa parçala daha ucuza gelir ve daha kaliteli parçalar almış olur. bi 5 10dk beklersen atacağım sistemi
ya dolar 8 tl'yi geçerse ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı