4500 TL'ye mouse önerisi

Hüseyinefe10

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

3000 TL'lik fiyatıyla Scyrox V6 almak istiyorum ama 4000-4500 gibi fiyatlara çıkabilirim. Öneriniz varsa söylerseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
8k hz mouse alinca 8k hz kullanmak zorunda degilsiniz. 2k hz bile fazlaca yeter. Standart bir oyuncu icin 1k hz bile yeterli.
Mouse piyasasına çok hakim değilim ama 1k hz mouselar daha ucuz değil mi? Gereksiz yere 8k almak yerine daha ucuza 1k alınmaz mı?

Mouse piyasasına çok hakim değilim ama 1k hz mouselar daha ucuz değil mi? Gereksiz yere 8k almak yerine daha ucuza 1k alınmaz mı?
Mouseden mouseye degisir. Kimi mouse var 1k hz ama 5 6k fiyata sahip geneldede logitech tarzi markalar. Genelleme yapmak dogru degil yani. Diger markalardada isin icine sensor mcu malzeme kalitesi gibi cok fazla etken var.

Mouseden mouseye degisir. Kimi mouse var 1k hz ama 5 6k fiyata sahip geneldede logitech tarzi markalar. Genelleme yapmak dogru degil yani. Diger markalardada isin icine sensor mcu malzeme kalitesi gibi cok fazla etken var.
Tabi ki doğru dediğiniz. Mesela ben şuan 1k hz, 79g bir mouse kullanıyorum ve fiyatı 3400 civarı şuan. Ama daha ucuza 1k hz mouse olmasa bile dongle almayarak tasarruf edilebilir.

Hocam öncelikle önerin için teşekkürler, özelliklerinde pek bir fark görmedim sence neden tercih etmeliyim veya sen olsan neden onu tercih ederdin.

Lamzu maya X alın gecin. Scyrox V6 yerinede şahsen Darmoshark M3 Pro Max+ 8K Hz dongle alirim.

Hocam önerilerin için teşekkürler,
Darmoshark yeni çıkmış sanırım biraz daha inceleyeceğim onu Lamzu'ya gelirsek seven bayağı varmış biraz araştırınca gördüm sence neden onu tercih etmeliyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı