E
Eden Dust
Ziyaretçi
İşte dediğim gibi bir kaç ayar kısmak zorunda kalıyorsun bu da ödemediğin bedelin karşılığı. 
İnşallah bende öyle umuyorum.4gb devrinin bitmesine daha var. Core hızları yüksek bir sürü 4gb ekran kartı var.
Tabi umarım orta-üst seviye bir kart piyasaya çıkarırlarsa. Şöyle Türkiye şartlarında 1200-1300 lira civarında alınabilir bir seviyede.Yaza kadar Vega çıkar o zaman değiştirirsin şimdilik idare et.
Dikkat edersen oyunun grafiklerinden bahsetmiyorum, grafik dokularından (texture) söz ediyorum.İkisi çok farklı şeyler.@William Blazko Resident Evil 7 çok iyi grafiklere sahip bir oyun. Oyunun grafikleri kötü falan değil.
Anti Aliasing yöntemleri içerisinde sadece MSAA i ekran kartlarını epey zorlayan ve fazlası ile bellek sömüren bir yöntem olduğu için o ayarı istisna tutuyorum bir çok kullanıcı gibi.@Silinen üye @William Blazko Siz hiç Rise of The Tomb Raider oynamadınız galiba. Oyun ultrada 6GB'a yakın (5850-5870 MB arası) VRAM kullanıyor. Ayrıca grafik açısından şuan sistemleri en çok zorlayan oyun. O yüzden bu oyunu en full ayarlarda oynamak isteyen GTX1070 veya GTX1080 ile oynamalı. Diğer kartlar her halükarda bir ayardan kısmak zorunda kalıcak ( Bende GTX 1060 mevcut 6GB FPS sorunu yaşamamak için anti aliasing ayarını FXAA'ya almak zorunda kalıyorum)
Bellek yetersizliğinden ötürü FPS de bile ciddi farklılıklar olabiliyor.Video daki örnekte de görüldüğü gibi Rx470 4GB ve Gtx1060 3GBHocam FPS farkı olur mu ki acaba 8GB'lık sürüme göre? 10 FPS falan olmaz umarım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.