5 tane RX580 8 GB ile mining yapılır mı?

Hayır 5600 XT'nin hashrate'i daha yüksek yani olan bu. O videoyu izledim adam 1250 TL fatura ödeyip 14.500 TL kazanmış gerisini boş ver. Millet ekran kartı paralarını çıkartmaya ev, araba almaya başladı. Şu anda zarar eden kimse yok bu işten.
Yani dediğim gibi 30K ile 5 tane RX 580 kartını alıp 30K zararı karşılaması için aylarca kazması gerekicek ki o zamana kadar değer azalır diye düşünüyorum.

Abdullah abi 20 tane RX 580 ile aylık 13000 TL kazanıldığını söyledi ben 5 tanesi ile hadi bütçeyi arttırdım 3-4 bin TL kazanamaz mıyım?
Ya hocam şimdi aylık kazanç güzel olacak fakat 30K fiyatının zararını karşılamak için aylarca kazmak gerekecek. O zamana kadar da değer kaybeder bence.

Abdullah abi 20 tane RX 580 ile aylık 13000 TL kazanıldığını söyledi ben 5 tanesi ile hadi bütçeyi arttırdım 3-4 bin TL kazanamaz mıyım?

Sen onu 4 adet RX 580 1 adet 5500 XT 8 GB yap. Kendi kartım diye demiyorum ama sağlam kazar. Anlaşırız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı