5 TL fark ile 6 kat upload hızı arttırdım, ADSL'den VDSL'e geçiş

ismailguven

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İthalat ve İhracat Personeli
Merhaba arkadaşlar yıl 2020 olmuş hala ADSL kullanan mı var diyebilirsiniz. Dünya için küçük benim için çok büyük bir gelişme yaşandı. Dün ADSL'den VDSL'e geçiş talebinde bulundum. Ve bugün öğlen saatlerinde ise geçişim tamamlandı. ADSL paketim haziran ayına kadar taahhütlü idi. Aylık 70 TL ödüyordum. VDSL'e geçtiğimde taahhüt sürem uzamadan sadece 5 TL fark ödeyerek internet hızlarımdaki değişimi size göstermek istiyorum. Özellikle upload'ı devamlı kullanan biri olarak benim için çağ kapatıp yeni bir çağı açmasa da kapılarını aralayan bir olay oldu. Selam olsun herkese fotoğraflarda farkı görebilirsiniz. :)

ÖNCEKİ PAKETİM: 16MBIT DOWNLOAD / 4MBIT UPLOAD (ADSL)
ŞİMDİ PAKETİM: 16MBIT DOWNLOAD / 6MBIT UPLOAD (VDSL)

23.JPG
24.JPG

Son düzenleme:
Bilmediğimden ve ADSL modem kullandığınızı varsayarak merakımdan soruyorum. Download hızı neden bu kadar az artmış ya da kaçlık paket kullanıyorsunuz biraz karışık bir soru oldu ama neyse.

Niye desinler ki insanlar keyfinden ADSL kullanmıyor bazı yerlerde alt yapıları 8-10 Mbps hız destekliyor :D. Burası Avrupa değil burada hala 15-16 Mbps hızı gördüğünde sevinecek insanlar var :). Hayırlı uğurlu olsun
Bilmediğimden ve ADSL modem kullandığınızı varsayarak merakımdan soruyorum. Download hızı neden bu kadar az artmış ya da kaçlık paket kullanıyorsunuz biraz karışık bir soru oldu ama neyse.
Ben de tam bilmiyorum ama modemi 16 destekliyor olabilir.

Hocam ben zaten 16 Mbit Download / 4 Mbit Upload (Adsl) kullanıyordum. Sadece 5 TL vererek. Yine 16 Mbit Download / 6mbit upload (Vdsl) paketine geçtim. Adsl'de max 1mbit upload alırken, Vdsl'de 4.5 mbit'e çıktı hızım. Aslında indirme hızım mevcut hızımın üstünde :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı