500 TL klavye tavsiyesi

Bütçe
550 TL

FlexinVL

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2020
Mesajlar
349
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba, arkadaşlar Amazon'dan bu klavyeyi bayağıdır bakıyorum ve çok hoş duruyor, kullanan birileri varsa önerir misiniz? Ayrıca %60 ne anlama geliyor? Açıklarsanız sevinirim. Ayrıca önereceğiniz klavyelerde bu tarz küçük klavyeler önerirseniz çok sevinirim. Artık büyük klavye masada çok yer kaplamaya ve aşırı gereksiz uzunlu olmasını istemiyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. @serhatcandev
 
Son düzenleme:
Bu bütçede fazla seçenek yok zaten hocam. Eğer indirim beklerseniz K552, K568 alabilirsiniz. Onlar dışında mekanik istiyorsanız bu klavyeyi almanız en mantıklısı. Ayrıca forumda red switch olanın incelemesi bulunuyor:
 
Etiketlediğin için teşekkür ederim. Bende hem o klavyeye hem de bu klavyeye bakıyorum.

Baktığınız klavye hakkında bilgi alırsanız bana da haber vericeğinize hiç şüphem yok o da çok tatlı duruyor cidden onu da inceleyeceğim. Söylediğin klavyenini bana göre tek eksiği yükselti ayarının bulunmaması çok kötü bir eksiklik olmuş :(
 
Köşede James Donkey 616 var. Ama tuşuna basarken bile rahatsız hissediyorum nedense.

Sanırım ilk başta belirttiğim klavyeyi alacağım sizin söylediğinizi almak isterdim fakat yükseltisiz de kullanmak istemiyorum tekrar dediğim gibi aldığımda elime ulaştığında amatörde olsa bir video çekeceğim.

Bu bütçede fazla seçenek yok zaten hocam. Eğer indirim beklerseniz K552, K568 alabilirsiniz. Onlar dışında mekanik istiyorsanız bu klavyeyi almanız en mantıklısı. Ayrıca forumda red Switch olanın incelemesi bulunuyor:

İstediğim zaten red Switch çok güzel bir inceleme olmuş okudum, teşekkürler ilgilendiğiniz için. Sizin başka önerebileceğiniz benim deyimimle küçük klavye var mı?
 
İstediğim zaten red Switch çok güzel bir inceleme olmuş okudum, teşekkürler ilgilendiğiniz için. Sizin başka önerebileceğiniz benim deyimimle küçük klavye var mı?
Alternatifler bulunuyor ve birbirine yakın klavyeler ama bilindik birini tercih etmeniz daha iyi.
Ayrıca klavye boyutlarına bakmanız için şu görseli ekleyeyim:
1668014192105.png
 

Geri
Yukarı