5000-6000 TL arası oyun bilgisayar toplama

Bellek ve SSD için burayı öneririm. Garantiyi kısıtlamıyorlar. Firma 5 yıl garanti verdiyse burası da 5 yıl diye belirtiyor. Bellekler de ömür boyu garantili burası da ömür boyu olduğunu belirtiyor. Siz firma ile değil direkt satıcı ile muhatap olup garantiye verebilirsiniz.
Bilendenal.com doğru ürünü, konusunu iyi bilendenal
64 GB gibi fantezin yoksa 2*8 daha iyi. Oyun performansı için CL değerinin düşük olması lazım. Yani 2133 CL 14, 2400 CL 15 bellekten daha iyi performans verecektir oyun konusunda. Soğutucu olarak Akasa Venom Voodoo ya da DeepCool Lucifer V2 olabilir. Nikelle kaplı olduğu için Lucifer v2 daha iyi gibi. Akasa Venom da olabilir. CM tarafından da Hyper 412 PWM olabilir. CD arşivin yoksa DVD gereksiz olur. Kasa da keyfine kalmış onu da sen seç. :) Corsair 400C, 400Q, TT için de Core v31, x31 daha güzel.
Bellek 2133 CL14(8x2) ve SSD yi verdiğin site üzerinden alacağım.
Soğutucu olarak lucifer v2 hoşuma gitmedi . Akasa Venom Voodoo olarak seçtim. Ancak boyutları herhangi bir ram veya başka slotu kapatır mı ?
.
 
Ondan emin değilim işte. Bakıp görmek lazım çok büyük gözüküyor. Venom Voodoo değil de Lucifer v2 baya yer kaplıyor ama Voodoo sığar gibi.
 
Kapatmaz o kadar büyük değil. Hatta üstünden geçebilir. Değmeyebilir yani. Düşük profil bellek çünkü.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı