5000 TL Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi

Arkadaşlar bana 5000 liraya uzun süre götürebilecek dizüstü önerir misiniz? Tasarımda yamukluk olmasın simetri takıntım var. Teşekkürler arkadaşlar.

O fiyata en yüksek performans-fiyat oranını monsterda bulursun dostum gir siteye 1050ti en sevdigin modeli al diğer markalarda 1050 alabilirsin o fiyata.

Monster alman daha iyi olur. Monster çok daha kaliteli.

MSI,Monster,Asus,Dell(Alienware) de oyun oynar gerisinde çay demlersin hocam :)

Hocam Monster bir önceki bilgisayarımdı. Ses kalitesinden inanılmaz şekilde rahatsız oldum. Ayrıca bilgisayar arada bir biip biip diye ses çıkartıyordu. Monster ve Casper yanılmıyorsam Çinli Clevo adlı şirketin mallarını satıyorlar bu ülkede. Monster bana kaliteli hissini veremedi bir türlü. 1050 Ti olarak HP Omen, Lenovo Legion Y520, MSI GP62M Apache Pro var. İnanın bu kadar para verince GTX 1060 almak istiyorum. Casperda da Dolby ses sistemi ve subwoofer var. İncelemelere bakıyorum hepsi olumlu. Yorumlara bakıyorum Casper alma aldırma gibi yorumlar. Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.

Hocam Monster bir önceki bilgisayarımdı. Ses kalitesinden inanılmaz şekilde rahatsız oldum. Ayrıca bilgisayar arada bir biip biip diye ses çıkartıyordu. Monster ve Casper yanılmıyorsam Çinli Clevo adlı şirketin mallarını satıyorlar bu ülkede. Monster bana kaliteli hissini veremedi bir türlü. 1050 Ti olarak HP Omen, Lenovo Legion Y520, MSI GP62M Apache Pro var. İnanın bu kadar para verince GTX 1060 almak istiyorum. Casperda da Dolby ses sistemi ve subwoofer var. İncelemelere bakıyorum hepsi olumlu. Yorumlara bakıyorum Casper alma aldırma gibi yorumlar. Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.

Kardeşim gerçek kalite arıyorsan 1-2 daha koy bekle acele etme MSI yada Asus al derim ben eğer alabilecek gücün varsa.

Ama başın ağrısın istemiyorsan 3-5 daha ucuz diye Casper gibi markalara yönelme hem serviste basın ağrır hem performans ta

Kardeşim gerçek kalite arıyorsan 1-2 daha koy bekle acele etme MSI yada Asus al derim ben eğer alabilecek gücün varsa.

Ama başın ağrısın istemiyorsan 3-5 daha ucuz diye Casper gibi markalara yönelme hem serviste basın ağrır hem performans ta
Hocam üniversiteye gideceğim acil olmasa beklerdim zaten. Sizin bana bu fiyat aralığında önereceğiniz dizüstü var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı