5000 TL kablosuz mekanik klavye önerisi

mimario

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba. 5000 TL bütçe ile klavye arayışındayım. Beklentilerim.

-F tuşlarını içermeli. %75 oluyor sanırsam bu en az.
-Switch bilgim yok. Çok yüksek sesli olmadığı sürece önerilere açığım.
-Ses açma/kısma seçeneği sunan teker olursa çok iyi olur.
-Çeşit çeşit aydınlatma istemiyorum ama karanlıkta kullanırken tuşları görebilmeliyim. Yani tuşlardaki harflerin içi ışığı geçiriyor olmalı ki görünsün.

Gönlümden marka bir ürün almak var garanti vs. durumlar için (ASUS, SS vs.) Kablosuz olmalı. Bütçe olarak biraz daha çıkabilirim. Ya da daha uygun ürünlere de bakabilirim. Mesela aşağıdaki ürüne kıyasla yorum yapabilirseniz iyi olur. Bundan daha pahalı bir ürüne ihtiyacım var mı bilmiyorum. Herhalde sadece tuşlardaki harfler ışığı geçirmediği için karanlıkta kullanıma tam uyumlu değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
F klavye olunca çok kısıtlı oluyor marka olarak bence en iyisi bu ama fiyatı biraz yüksek.

Bunlarda diğerleri bir bakın.

F klavye olunca çok kısıtlı oluyor marka olarak bence en iyisi bu ama fiyatı biraz yüksek.

Bunlarda diğerleri bir bakın.

Yanlış anlamışsınız hocam. F klavye aramıyorum. F1, F2 gibi tuşları içermeli diyorum sadece. %60 olarak geçen klavye düzenleri bunları içermiyor. O yüzden "F tuşlarını içermeli" diye belirtmiştim açıkça.

Yanlış anlamışsınız hocam. F klavye aramıyorum. F1, F2 gibi tuşları içermeli diyorum sadece. %60 olarak geçen klavye düzenleri bunları içermiyor. O yüzden "F tuşlarını içermeli" diye belirtmiştim açıkça.
Ak820 Pro'nun bir üst modeli olan Ak820 Max'ın satışı bugün kaldırıldı 1600-1700 TL'ye çok iyi klavye alabiliyordunuz. Ak820 Pro alabilirsiniz şu an indirimde bildiğim kaliteli klavye yok. İşinizi görecek klavye olarak ne alsanız 3000 TL fiyat bandında olur ve Ak820 Pro ile yakın performans verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı