Berat27
Hectopat
Daha fazla
Al bakalım 240 GB SSD bile var. Hiç 120gb yapma. Hem beninki oyun olarak daha performanslı olur.
İstersen Ryzen sistem dizerim. Hem direk hazır yolluyorlar. Nanokatalog daha ucuz ama, burada montaj ve test var. Hazır halde geliyor.
Al bakalım 240 GB SSD bile var. Hiç 120gb yapma. Hem beninki oyun olarak daha performanslı olur.
İstersen Ryzen sistem dizerim. Hem direk hazır yolluyorlar. Nanokatalog daha ucuz ama, burada montaj ve test var. Hazır halde geliyor.
O işlemciye seçtiğin anakart nedir yahu? Bu sistemi sakın dikkate almayın hata edersiniz.
O işlemciye seçtiğin anakart nedir yahu? Bu sistemi sakın dikkate almayın hata edersiniz.
Vallahi anlamıyorum ya, 6000 TL ile 1080'li sistem nasıl topluyorsunuz, GTX 1080 zaten 2600 TL, hayır işin bir hilesi falan mı var bir yerlerde indirim kuponları falan mı dönüyor çözemedim. Napıyorsunuz işlemci falan mı almıyorsunuz, 5000TL sistem topladım RX480 8GB Ryzen 1600 var soğutucuya para yetiremedim 1600X alacaktım soğutucu çıkıyor diye 1600'ı seçtim. Nanokatalog falan sitelerden alıyorsunuz da, kargo gelince anakart iki parça çıkmasın?
Aslında doğru dikkat etmedim. Neko nun sisteminden devam
Valla o işte sihir var sanırım. Nanokatalog güvenilir bi siteymiş o nedenle pek bir şüphem yok. Herkes güvenli diyor
Bu anakartla ile ilgili sıkıntınız nedir ? Anlamıyorum. Sistemde sıkıntı çıkarırmı çıkarmaz. Ekran kartına veya işlemciye sıkıntı çıkarırmı çıkarmaz. Gayet iş görür. Bence gayet iyi sistem. Hiç bir sıkıntı yaratmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.