5000TL civarı mouse önerisi

Mouse çok güzel de sence Superlight mi bu mu?
Alırken ben de iki seçenek arasında kalmıştım. Profesyonel oyunculara ikisinin kıyasını soruyorlar ve Superlight ile dalga geçiliyor genelde bu konuda. İlk başta Amazon üzerinden Superlight sipariş etmiştim ama yorumları görünce iptal edip Pulsar aldım. Burada avantaj olarak görebileceğimiz tek konu Logitech'in daha popüler bir marka olması. Bir gün olur da muhattap bulmanız gerekirse zorlanmazsınız. Pulsar yaygın bir marka olmasa da inanılmaz kaliteli bir ürün ortaya koymuş.

Alırken ben de iki seçenek arasında kalmıştım. Profesyonel oyunculara ikisinin kıyasını soruyorlar ve Superlight ile dalga geçiliyor genelde bu konuda. İlk başta Amazon üzerinden Superlight sipariş etmiştim ama yorumları görünce iptal edip Pulsar aldım. Burada avantaj olarak görebileceğimiz tek konu Logitech'in daha popüler bir marka olması. Bir gün olur da muhatap bulmanız gerekirse zorlanmazsınız. Pulsar yaygın bir marka olmasa da inanılmaz kaliteli bir ürün ortaya koymuş.

Gercekten de öyle yine de şu an maya X benim için daha iyi bir tercih gibi duruyor ama yine de duruma bağlı. Sonucta hepsi benzer aralarında şekil gibi farkları var ağırlık ile. Sağ olun.

Gercekten de öyle yine de şu an maya X benim için daha iyi bir tercih gibi duruyor ama yine de duruma bağlı. Sonucta hepsi benzer aralarında şekil gibi farkları var ağırlık ile. Sağ olun.
Maya X şuan kampanyayla beraber çok güzel bir fiyata düşmüş. Ben olsam onu alırdım.

Merhaba.
Bu fiyat civarına mouse almayı planlıyorum.
Superlight X2 ya da Razer Viper V2 Pro düşünüyorum.
WLmouse Beast X de olabilir.
Diger önerilere de açığım.
Superligth 2 alınır, Viper V2 pro asla alınmaz mouse fiyatları düşmüşken Wraithta rekabete girmişken V2 pro geride kaldı, hani V3 pro desen belki, onunda scroll tuşunda şikayetler duymuştum yan forumdakiler bana düzeltildi dedi.

Beast X Max derim, dikkatli kullanın içi toz toplayabiliyor fakat en iyisi şuan o.
GPX2'nin sensörü 1 tık daha iyi ama aradaki fark hissedilebilir değil. GPX2 fiyatına Maya X full paket olarak daha iyi bir mouse. Beast X ise magnezyum. Hem el terlemesi yapmaz hem çok kir ve toz tutmaz daha sağlamdır. Bütçe varsa ve delikli olması sorun değilse alınır.
Değil hocam maalesefki, en iyi tepkime süresi ve sensör gecikmesine sahip olan mouse BEAST X MAX/3950HS. Hero 2'nin üzerindeki 888 IPS 88G birşey ifade etmiyor, ama dediğiniz gibi 2 mouse arasındada fark hissedilmez.

Superligth 2 alınır, Viper V2 Pro asla alınmaz mouse fiyatları düşmüşken Wraith'ta rekabete girmişken V2 Pro geride kaldı, hani V3 Pro desen belki, onunda scroll tuşunda şikayetler duymuştum yan forumdakiler bana düzeltildi dedi.

Beast X Max derim, dikkatli kullanın içi toz toplayabiliyor fakat en iyisi şu an o.

Değil hocam maalesef ki, en iyi tepkime süresi ve sensör gecikmesine sahip olan mouse Beast X MAX/3950HS. Hero 2'nin üzerindeki 888 IPS 88g bir şey ifade etmiyor, ama dediğiniz gibi 2 mouse arasındada fark hissedilmez.

Anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı