512 GB SSD yeterli mi?

Oyun için 512 GB SSD yeterli mi? Alacağım hazır sistemde 512 GB SSD var sadece M.2 güzel ama beni üzer mi? Şu an kütüphanedeki her oyunu rastgele yüklediğim için 1240GB dolu neredeyse ama yeni PC'de sadece R6 escape from tarkov PUBG FIFA20 Call of Duty Modern Warfare 2019 ve Windows 10 yüklenecek tabii boş alanda lazım hızlı çalışması için benim için yeterli olur mu, yoksa 512+240 ya da direkt 1TB mi almalıyım?

Bence de 1 TB HDD ve 512 GB SSD mantıklı şu an da 1 TB SSD fiyatları çok uçuk gerekli olacağını sanmıyorum bütçenize bağlı birazda.

PUBG gibi çok büyük haritalı oyunlar oynanmayacaksa 240gb ssd + 1tb hdd almak daha iyi olur. Çok program yoksa 120gb bile yeter. Bende 120gb var sadece Windows On yüklü ve sadece 35gb'si dolu. 4tb 7200rpm var çok memnunum. Zaten ssd en fazla 20 saniyelik bir artı sağlıyor, bence gerek yok vakit çok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı