550 TL SSD tavsiyesi

Hocam 860 EVO öneririm fakat şu şartlar sağlanıyorsa. Eğer Render yapmıyorsanız SATA SSD ile NVME SSD arasında pek bir fark yok. Pc'nin açılış süresi, oyun süreleri gibi. Bu bağlamda kalite, uzun ömürlülük olarak SATA modellerin en üst modellerinden biri 860 EVO. Eğer Render yapıyorsanız A2000 öneririm.

Aklımdaki modeller bunlar. Hangi SSD daha iyidir? Ya da farklı bir öneriniz var mı?

Yurtdışından da alabilirim. Amazon.de, Amazon.com.

Fark etmez. Yeter ki iyi bir model olsun.

Şu an Toshiba OCZ 240 GB SATA SSD kullanıyorum ve 1 TB HDD var. Depolama alanım yetmediği için bir adet daha SSD almak istiyorum.

En fazla 600 TL'ye kadar çıkabilirim ama 500 civarı olurda daha iyi olur.

Sebebi ile birlikte söylerseniz sevinirim.
NVMe bağlantısından dolayı A2000.

Render yapıyorsanız SATA SSD'leri direkt eleyin derim. Kingston A2000 en mantıklı seçim olur. 500 GB modeli bütçe aralığınızda değil ama yine de linkini bırakayım;
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...t-c-m-2-pci-express-3-0-fiyati,430816433.html
Ultra 3D DRAMless mi?
Evet. SATA olan modelde DRAM bulunuyor sadece.

O zaman neden SATA SSD koydun oraya?

Render ile uğraşıyorsan NVMe daha iyi.
Samsung'un en kaliteli SSD'leri ürettiğini biliyorum. Bu yüzden eğer render işi ile uğraşmama rağmen Samsung öneriliyorsa Samsung alacağım.
Render yapıyorsanız SATA SSD'leri direkt eleyin derim. Kingston A2000 en mantıklı seçim olur. 500 GB modeli bütçe aralığınızda değil ama yine de linkini bırakayım;
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...t-c-m-2-pci-express-3-0-fiyati,430816433.html

Evet. SATA olan modelde DRAM bulunuyor sadece.
500GB KINGSTON A2000 SA2000M8/500G 2200/2000MB/s M.2 NVMe SSD - PttAVM.com - Güvenli Alışverişin Merkezi

Bu fiyata var hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı