5500 TL Gaming Laptop Önerisi

Alper_Yrkli

Hectopat
Katılım
31 Aralık 2017
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi öncelikle hem iş hem de oyun oynamak amaçlı kullanacağım. İş olarak kullanacağım uygulama Word , Powerpoint gibi Office uygulamaları fakat oyun oynayacağım zaman CSGO, ETS2, GTA 5 , Mafia 2 ya da Payday 2 gibi oyunları oynayacağım ancak yazığım oyunlar öncelikli olacak bu fiyata orta-üst ayarlarda oyun oynatabilecek bir laptop var mıdır ? Laptop seçmemin sebebi zaman zaman iş için kullanacağımdan dolayı yanımda taşımam gerekiyor. Bu fiyat civarında önerebileceğiniz laptoplar nelerdir ? Şimdiden teşekkürler.
(Not: Fiyatta Üç aşağı beş yukarı oynama yapabilirim.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun.

Yukarda arkadaşın attığı ürünü almayın. İşlemcisi ısınma sorunlu eski i7 modeli. Ekran kartı da 1050. Attığım ürün işinizi fazlasıyla görecektir.
 
Önerdiğiniz cihazda harddisk olmadığını ve 8 GB RAM olduğunu biliyor musunuz ? @dansemacabre

Sonradan HDD ve RAM takviyesi yapılabilir. Fakat işlemci ve ekran kartı değiştirilemez. Ayrıca i7 7. Nesil ve 8. Nesil arasında dağlar kadar fark var. İyi forumlar.
 
Sonradan neden takviye yapsın, bütçesini belirtmiş, lütfen düzgün öneriler sunun, sizin önerinizi dikkate alıp şu cihazı alsa içinden harddisk çıkmayacak, yapmayın lütfen. @dansemacabre

Dostum sen önerin yapmışsın ben yapmışım. Hangisini mantıklı bulursa onu alır. Şu forumda PC den anlayan kaç kişi varsa attığınız ürünü önermeyecektir. İyi forumlar.
 
5500 TL bütçe belirtmiş, dediğiniz cihazdaki mevcut özelliklerle o oyunları oynaması imkansız, ekleme yaparım mantığıyla cihaz alınmaz. O cihazı adam etmek için neredeyse 1000 TL bütçe ayırması gerekiyor. @dansemacabre
 
Sonradan HDD ve RAM takviyesi yapılabilir. Fakat işlemci ve ekran kartı değiştirilemez. Ayrıca i7 7. Nesil ve 8. Nesil arasında dağlar kadar fark var. İyi forumlar.
Kesinlikle katılıyorum. Şu an 240GB SSD GTA hariç yeterli olur. RAM de ilerde eklenir. Ama işlemci eksikliği hep yaşanır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı