@GoDd1 @ExecutioneR_ O zaman size göre B450M S2H anakart çok kötü. Baksanıza bir sürü sorun yaşayan var.
Herkese merhabalar bugün forumda ilk günüm, şöyle bir sorunum var, DDR3 sistemimi satıp DDR4 sisteme geçiş yaptım Ryzen 5 2600 Gigabyte B450M S2H anakart XPG RAM 3200 MHz 8 GB RX580 Montajını uzman bir yere yaptırdım ve çalıştırdık sistem açılışında hoparlörden cızırtılar gelmeye başladı her...
www.technopat.net
BIOS için Gigabyte App Center'dan güncelleme geldi ben de bunu onayladım ve başlattım, ardından güncelleme bitince ekran görüntüsü gitti (Monitör çalışmadı) ardından klavye ve mouse bağlantıları koptu, restart denedim ama sonuç aynıydı. Sonuç olarak kasayı çalıştırdığımda sistem çalışıyor...
www.technopat.net
Merhaba, sistemimi yeni almıştım. Formatı attım sürücüleri kurdum. Gigabyte B450M S2H kullanmaktayım. @Bios uygulaması ile güncelledim. Bilgisayar yeniden başladıktan sonra görüntü falan gelmedi. Fanlar falan dönüyor ama görüntü yok. Ne yapabilirim?
www.technopat.net
Merhaba, bilgisayarı bugün topladık ve gayet düzgün çalıştı. Daha sonrasında BIOS'dan XMP açtım ve Ultra Fast Boot açtım ancak Windows'u legacy olarak kurmuştum ve Ultra Fast Boot yapınca açılmadı. Fakat şu anda problem az önce çalışan klavye ve mouse çalışmıyor, dolayısıyla BIOS'a girip ayarı...
www.technopat.net
Birkaç kişi sorun yaşıyor diye bu, o ürünü sorunlu yapmaz.
Eğer aynı paraya B450M S2H alınıyorsa, bu anakart alınmaz tabii ki. Ama 3500X+16 GB RAM farkı olduğu için bu sistem alınır.
İleride sorun yaşarsa anakartı satar, yerine B450M S2H ya da başka bir anakart alır.