5500TL sistem toplama

SSD sorunlu olmayabilir ama sende biraz araştırırsan insanların o anakartta sorun yaşadıklarını ve kesinlikle tavsiye edilmediğini görürsün.
Hocam sorun yaşayanları atar mısınız? Ben araştırdım göremedim.

A400'de son zamanlarda sağlık düşme sorunları ortaya çıkıyor, yerine SSD önerecekseniz iyisinden önerin bari. Ben sadece SU630 SU650 modellerinde sorun var diye biliyorum, anakartı B450 serisinin en giriş seviye anakartlarından biri ancak, bu demek değil ki anakart çöp? Gayet de kullanılır. 3500X için de değer diye düşünüyorum.
Aynen gayet de kullanılır, zaten bir tek sen zekisin insanlar bu anakartı önermiyor ancak sen gayet de kullanılır diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hiç kimse önermiyor gördüğün gibi.

Bu tür sorunlar her anakartta görülebilir, ayrıca ASUS B450M Dragon anakartı süper falan demedik, biz de önermiyoruz ve sistemlerde S2H kullanmayı tercih ediyoruz. Diyoruz ki anakart farkı 3500X için almaya değer.

Bu tür sorunlar her anakartta görülebilir, ayrıca ASUS B450M Dragon anakartı süper falan demedik, biz de önermiyoruz ve sistemlerde S2H kullanmayı tercih ediyoruz. Diyoruz ki anakart farkı 3500X için almaya değer.
Arkadaşın cümlesini okursanız ben sorun yaşayan görmedim demiş bizde sorun yaşayanları attık. Yoksa böyle sorunlar tabii her anakarta görülür.

@GoDd1 @ExecutioneR_ O zaman size göre B450M S2H anakart çok kötü. Baksanıza bir sürü sorun yaşayan var.

Birkaç kişi sorun yaşıyor diye bu, o ürünü sorunlu yapmaz.
Eğer aynı paraya B450M S2H alınıyorsa, bu anakart alınmaz tabii ki. Ama 3500X+16 GB RAM farkı olduğu için bu sistem alınır.

İleride sorun yaşarsa anakartı satar, yerine B450M S2H ya da başka bir anakart alır.

@GoDd1 @ExecutioneR_ O zaman size göre B450M S2H anakart çok kötü. Baksanıza bir sürü sorun yaşayan var.

Birkaç kişi sorun yaşıyor diye bu, o ürünü sorunlu yapmaz.

Eğer aynı paraya B450M S2H alınıyorsa, bu anakart alınmaz tabii ki. Ama 3500X+16 GB RAM farkı olduğu için bu sistem alınır.

İleride sorun yaşarsa anakartı satar, yerine B450M S2H ya da başka bir anakart alır.
Cümlenizi dikkatli okur musunuz? Siz sorun yaşayan görmedim demişsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı