Hocam kasanızı söyler misiniz?Stok soğutucu kullanıyorum, voltaj düşürme gibi bir şey düşündüm çünkü aşırı aşırı performansa ihtiyacım yok voltaj düşürerek performanstan az da olsa ödün verebilirim.
Hocam kasanızı söyler misiniz?Stok soğutucu kullanıyorum, voltaj düşürme gibi bir şey düşündüm çünkü aşırı aşırı performansa ihtiyacım yok voltaj düşürerek performanstan az da olsa ödün verebilirim.
Sizin kasanız nedir hocam? Bende aynı işlemciyi sipariş ettim stok fan ile kullanacağım, kasa Cooler Master TD500 Mesh, sıkıntı olur mu ki?Bende aynı işlemciyi kullanıyorum oyunlarda en fazla 75 dereceyi gördüm.
Soğutucu bütçen yoksa ve performans kaybı önemli değil diyorsan CPB kapatabilirsin. BIOS'tan Core Performance Boost ayarını ''Disabled'' yap.Stok soğutucu kullanıyorum, voltaj düşürme gibi bir şey düşündüm çünkü aşırı aşırı performansa ihtiyacım yok voltaj düşürerek performanstan az da olsa ödün verebilirim.
Kasa iyi hocam gayet.Sizin kasanız nedir hocam? Bende aynı işlemciyi sipariş ettim stok fan ile kullanacağım, kasa Cooler Master TD500 Mesh, sıkıntı olur mu ki?
Yaşamam yani, rahatladım valla teşekkür ederim.Kasa iyi hocam gayet.
Sizin kasanız nedir hocam? Bende aynı işlemciyi sipariş ettim stok fan ile kullanacağım, kasa Cooler Master TD500 Mesh, sıkıntı olur mu ki?
Yaşamam yani, rahatladım vallahi teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.