5700 XT WattMan hatası

ahmet07

Centipat
WattMan arızası alıyorum. Lütfen çözümünü bilen biri yardımcı olur mu? Minidump dosyalarımı paylaşıyorum. Çözümünü acil bulmam gerek.

Anakart: X570 GAMING Edge OC.
İşlemci: Ryzen5 3600.
Ekran kartı: RX 5700 XT OC Gigabyte.
RAM: T-Force 16 GB.
PSU: Sharkoon 750Watt Gold.
Cooler Master 240L sıvı soğutma.

Son düzenleme:
İşinize yarayacağını düşündüğüm ilgili konu;

Acill yardıma ihtiyuacım var lütfen bilenbiri minidump dosyalarıma bakıp sorunun nereden kaynaklandını söyler misiniz?
Reset ve mavi ekran varsa başka RAM ve SSD ile deneyecek olmadı PSU arızası. Anakart ya da ekran kartı arızasıda olabilir ama sıralama bu şekilde.

RAM'lerde sorun yokmem test 86 test etim anakartada sıkıntı yok baktım.

Acill yardıma ihtiyuacım var lütfen bilenbiri minidump dosyalarıma bakıp sorunun nereden kaynaklandını söyler misiniz?

Dosyada erişim yok. Mavi ekran varsa öncelikle farklı RAM ile denemeniz lazım ya da anakart üzerinde farklı slota RAM'i tek başına takıp 2133MHz çalıştırın.

PSU sertifikası 2009 yılında alınmış ama daha sonra o PSU komple yenilenmiş. Ama sertifika yenilenmemiş. Yolunda gitmeyen bir şeyler var.

Dosya Ekleri

• SHARKOON Technologies GmbH_SilentStorm Cool Zero 750_SOCE 1494.2_750W_Report 6-16-2009.pdf
    120 KB · Görüntüleme: 109
Dosyada erişim yok. Mavi ekran varsa öncelikle farklı RAM ile denemeniz lazım ya da anakart üzerinde farklı slota RAM'i tek başına takıp 2133MHz çalıştırın.

PSU sertifikası 2009 yılında alınmış ama daha sonra o PSU komple yenilenmiş. Ama sertifika yenilenmemiş. Yolunda gitmeyen bir şeyler var.

Senle minidump ayarlaarını nasıl paylaşacağım senin görebilcen gibi acaba.

Senle minidump ayarlaarını nasıl paylaşacağım senin görebilcen gibi acaba.

1600113689319.png

Buraya yükle. Dosya Yükle - Dosya Upload

Minidump görmeye gerek yok bir mesaj önce söylediklerimi yapın bu arada USB'de takılı olan Wi-Fi, USB bellek falan sökün. Kasa önü portları boş olsun. Arkada klavye mouse takılı olan USB'lerin yerini değiştirin. Düzelir muhtemelen ya da bakarız önce ki mesaj da söylediklerim yapılacak mavi ekran ve reset varsa her zaman zaten. Disklerlerde olur test ile anlamazsınız mesela değişmesi lazım veya farklı porta takacaksın gibi.

Şunu da ekleyeyim WattMan kendisi bir hata değildir. Sistem stabil olmadığında kurtarma olarak devreye girer. Bu RAM'den de olabilir işlemci stabilitesinden de ekran kartından da veya elektrik kesilmesinden de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı