5700XT vs 2070 Super

hasanaliothn

Decapat
Katılım
13 Eylül 2020
Mesajlar
201
Arkadaşlar çok arada kaldım hangi ekran kartını alayım RTX çok önemli bir şey mi?


 
Tek fark RTX değil. 2070S daha iyi bir kart kesinlikle hatta 5700 XT, 2070'e rakip olarak çıkmış bir kart sayılır ve en önemli artıları RTX, DLSS 2.0, nvenc, CUDA ve sorunsuzluk falan ama RTX 3060'ı bekleyin. 5700 XT alma daha DLSS'i geçtim RTX'de yok ama RTX belki önemli değil dersin ama DLSS gibi bir şey de olmamasının yanında nvenc ve CUDA farkı da var.
 
Bence 2070 Super al sürücü sıkıntısı yaşamak için ve bunu al.

Bu karta bayılıyorum. Tasarımı gerçekten çok güzel, kaliteside öyle. Bu iki seçenek arasından bütçenizde el veriyorken kesinlikle RTX2070 Super almalısınız.
 
Pulse'da burada İncehesap'ta bulamadığım için Nitro+ attım. Hangisini alacaksan sana kalmış kahkahalık durum yok.
 
Son düzenleme:
RX 5700 XT daha güçlü bir kart şu anda. Driver olayını da yavaş yavaş çözmeye başladılar.


Kesin çözmüşlerdir zaten. Ya arkadaşım yapıyorsan tam yap, alan adam uğraşmasın. Ayrıca Nitro+ gereksiz olur, Pulse daha mantıklı. AMD'yi ekstra iş çıkardığından dolayı, sırf bu nedenle sevmiyorum.
 
Kesin çözmüşlerdir zaten. Ya arkadaşım yapıyorsan tam yap, alan adam uğraşmasın. Ayrıca Nitro+ gereksiz olur, Pulse daha mantıklı. AMD'yi ekstra iş çıkardığından dolayı, sırf bu nedenle sevmiyorum.
Bende RX 5700 XT kullanıyorum hiçbir problem yok fanboy olma. :D
 
Bence kesinlikle RTX 2070 almalısın. NVIDIA'nın ekran kartı konusunda mükemmelliği tartışılamaz bence. Bir de RTX özelliği oyunların geneline yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Fortnite'a da gelmişti. Güzel bir özellik. DLSS hakkında pek bir bilgim olmasa da RTX 2070'de var sanırım. Ve görüntüyü düzeltip FPS artışına sebep oluyor. O da güzel bir özellik. Kesinlikle önerim RTX 2070 Super.
 
5700 xt diyenlere sadece, Allah akıl fikir versin diyorum. Ve zaten 5700 xt'lerin çogu sorunlu. Ya vidası degişmesi gerek , ya vramleri çok ısınıyor falan da filan. Saymakla bitmez. Rtx 2070 super ekran kartlarından 1 tane sorun duymadım görmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı