6.35 TL RGB LED Fırsatı

Dostlar selam ürünü aldım fakat 2. alternatif linkten aldım 1. de indirim yoktu 10 TL ödedim ürünün sıkıntılarını söyler misiniz acaba bu fiyata çok bir şey beklemiyorum zaten ama içinde de bir pil olsa iyi olurdu pil yokmuş okuduğum kadarıyla her neyse dediğim gibi ürünün sıkıntıları nelerdir gümrük de sıkıntı çıkarıyor mu mesela bilgilendirirseniz sevinirim. :D

Benim elime 2 gün önce ulaştı dün de masanın etrafına montaj yaptım.
Öncelikle şık gözüküyor güzel bir aydınlatma veriyor, modları var ve parlaklığı ayarlanabilir.
Kumandası bildiğimiz bütün LED ile ilgili ürünlerde çıkan şey ile aynı ve kaliteli bir kumanda değil ayrıca pil çıkmıyor. Bende gümrük kargo dahil 10 TL'ye aldım neredeyse bedava zaten çok bir şey beklememek lazım.
Sadece ara renkleri karıştırarak verdiği için direkt o renk olmuyor onun dışında kırmızı mavi beyaz ve yeşil çok güzel.

Dostlar selam ürün ile ilgili bir sıkıntı yaşadım galiba tam olarak anlayamadım durum nedir acaba satıcı ile konuştuğumda ürün kapandı gibi bir şey yazdı çeviri hatası olabilir mi diye düşünüyorum ama burada da aynı şey yazıyor Papara ile ödememi yaptım bir sorun mu oluştu acaba.
Opera Anlık Görüntü_2021-11-08_183938_trade.aliexpress.com.png

Dostlar selam ürün ile ilgili bir sıkıntı yaşadım galiba tam olarak anlayamadım durum nedir acaba satıcı ile konuştuğumda ürün kapandı gibi bir şey yazdı çeviri hatası olabilir mi diye düşünüyorum ama burada da aynı şey yazıyor Papara ile ödememi yaptım bir sorun mu oluştu acaba.Eki Görüntüle 1209540
Güvenlik nedeniyle iptal etmişler. Sonra tekrar deneyin veya kuponu silip deneyin diyor.

Dostlar selam ürün ile ilgili bir sıkıntı yaşadım galiba tam olarak anlayamadım durum nedir acaba satıcı ile konuştuğumda ürün kapandı gibi bir şey yazdı çeviri hatası olabilir mi diye düşünüyorum ama burada da aynı şey yazıyor Papara ile ödememi yaptım bir sorun mu oluştu acaba.Eki Görüntüle 1209540

Yaptığınız ödeme muhtemelen geri ödenmiştir ya da ödenecektir. Burada aldığınız sorun güvenlik nedeniyle siparişinizin kapatılmasıdır. Sipariş verirken eğer önceden AliExpress'ten sipariş verdiyseniz ya da şu an verdiğiniz siparişle aynı detayları girmeyin. Örnek veriyorum telefon numarasını/adınızı soyadınızı vesaire başkasının adına girin mesela evinizden herhangi bir bireyin. Papara kullandığınızı belirtmişsiniz yeni bir sanal kart açarak sipariş vermeyi deneyin muhtemelen olacaktır.

Yaptığınız ödeme muhtemelen geri ödenmiştir ya da ödenecektir. Burada aldığınız sorun güvenlik nedeniyle siparişinizin kapatılmasıdır. Sipariş verirken eğer önceden AliExpress'ten sipariş verdiyseniz ya da şu an verdiğiniz siparişle aynı detayları girmeyin. Örnek veriyorum telefon numarasını/adınızı soyadınızı vesaire başkasının adına girin mesela evinizden herhangi bir bireyin. Papara kullandığınızı belirtmişsiniz yeni bir sanal kart açarak sipariş vermeyi deneyin muhtemelen olacaktır.

Öyle yapacağım hocam bu siparişin parası iade gelince sanal kart ve başka bir hesaptan tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum iade için benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa kendi kendine gelmesini mi bekleyeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı